čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
Meni na Archu KDE doslovce leti.max360se je napisao/la:Obzirom da openSUSE koristim osim po tome sto je stabilan, zato sto KDE radi jako dobro na njemu, mogu samo reci - Welcome back Debian!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
Slamd64
Re: AW: čavrljanje
Nije prvi, ali jeste u ovom fazonu.Staromodan je napisao/la:Jel ti to prvi blog?
Mozda i bude nesto od njega, mada mu ne predvidjam svijetlu buducnost
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
@Cooleech
Vjerujem, ali treba mi jedna stabilna distra, problem s Archom je sto moram cesto raditi update sto znaci da ne moze biti fallback distra. Mozda dam susetu jos jednu sansu ali prvo da ovaj update Debiana zavrsi. Nije se updateao od 11. mjeseca
Vjerujem, ali treba mi jedna stabilna distra, problem s Archom je sto moram cesto raditi update sto znaci da ne moze biti fallback distra. Mozda dam susetu jos jednu sansu ali prvo da ovaj update Debiana zavrsi. Nije se updateao od 11. mjeseca
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Slamd64
Ja sam uspio osloboditi jedan disk na kome je bio win. Posto ima nekih gresaka ici ce na njega Arch i btrfs 
Na drugom disku je svakako bio uvijek neki Linux i sad je Gentoo tu, a njega ne planiram updateati cesto.
Na drugom disku je svakako bio uvijek neki Linux i sad je Gentoo tu, a njega ne planiram updateati cesto.
Kako se Gentoo ponasa kada napravis update nakon duzeg vremena?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Slamd64
Pokusavao sam raditi update ghc da stavim xmobar, razlicite verzije. Nije dobro proslo 
Uff, nije to za fallback. Inace Gentoo je u planu samo sto nikako da vremena uhvatim.
-
Slamd64
Ma bazni install se moze brzo odraditi, problem je sto ce uvijek trebati nesto podesavati a to trazi ljubavi i paznje 
Tako da je sad za fallback u planu openBSD/amd64 i Slackware
Tako da je sad za fallback u planu openBSD/amd64 i Slackware
To je problem. Hmm mislim da cu zasad dati jos jednu sansu, samo na ovom Debian imam apt-build i sad je nesto zastekalo i ne mogu to ne rjesiti