čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Google drive client nema engleski ni opciju za promjenu jezika...
ja vam ne mogu opisati koliko ih upravo psujem.. koji im je k bio u glavi napraviti medunarodnu aplikaciju bez engleskog i promjene jezika??
:frustracija:
ja vam ne mogu opisati koliko ih upravo psujem.. koji im je k bio u glavi napraviti medunarodnu aplikaciju bez engleskog i promjene jezika??
:frustracija:
In which battle did Napolen die? His last one.
How can a man go 8 days whitout sleeping? Easy, sleep at night.
How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it? Anyway you want, because a concrete flor is very hard to crack.
How can a man go 8 days whitout sleeping? Easy, sleep at night.
How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it? Anyway you want, because a concrete flor is very hard to crack.
max360se je napisao/la:Prije bih rekao 90%
Problem kod IT-ja je to sto taj posao ti moze raditi dosta ljudi ali kad zagusti ljudi koji stvarno ne vole taj posao ce poceti pucati i performanse ce mu opadati i sad vec vjerojatno pisem gluposti jer sam umoran.
stvar je jednostavno što studiraju računarstvo jer misle da će im plaća biti zilijon eura. Ne zanimaju ih nimalo računala ili it, niti žele o ičemu od toga govoriti ako baš apsolutno najnužnije ne žele. To ti je cca 80% FER-ovaca.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Jao, a koliko takvih ima kod mene na FOI-u 
-
Staromodan
Neki vole razne neobične kombinacije stručnijih izraza koristiti u svakodnevnom govoru pred onima koji nemaju pojma o računalima, a kad naiđu na nekoga tko razumije što govore/blebeću onda nemaju vremena za razgovor.
Max, iako si bio umoran dok si to pisao, rekao si baš glavni problem.
Stvatko može naučiti skoro bilokakav posao raditi više ili manje uspješno dok sve normalno funkcionira, a kad nešto zašteka... tada ustvari vidiš tko koliko zna i koliko je za šta sposoban, a i tko je kakva osoba.
Max, iako si bio umoran dok si to pisao, rekao si baš glavni problem.
Stvatko može naučiti skoro bilokakav posao raditi više ili manje uspješno dok sve normalno funkcionira, a kad nešto zašteka... tada ustvari vidiš tko koliko zna i koliko je za šta sposoban, a i tko je kakva osoba.
-
Lutherus
a dobro foi, foi je specifičan. tam nebreš ni peder reći bez da dobiš barem jednu tužbu
-
Lutherus
U tijeku je veliki DDOS napad na sve WordPress instalacije
http://www.gadgeterija.net/2013/04/12/u ... Wfn_KovBxB
http://www.gadgeterija.net/2013/04/12/u ... Wfn_KovBxB
- drone
- Moderator
Ma tamo je tako oduvijek. Taj faks je jako dosadan inače i svaka budala ga može završiti osim mene. Ja sam ga napustiopero je napisao/la:Jao, a koliko takvih ima kod mene na FOI-u
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
Staromodan
Razmišljao sam o "nepovezanom negodovanju" koje je jučer navečer napisao Drone.
Dok sam bio jako mali onda sam imao želju završiti određeno zanimanje.
Nakon srednje sam išao povremeno raditi da zaradim za fakultet (za to zanimanje ga je trebalo završiti) i u međuvremenu učio.
Tih prvih nekoliko mjeseci sam tek popravo shvatio šta sam učio u četiri godine srednje.
Nakon što sam vidio kako se studira i da su se okolnosti radnih uvjeta mog željenog zanimanja jako promijenile (u lošem smislu), odustao sam.
Nakon toga sam probao učiti programiranje, ali sam i od toga odustao kada sam vidio da puštam korijenje i da linije kodova lete ispred mene i kad odem spavati, tj. da nije vrijedno tog mukotrpnog ulaganja.
Slijedećih nekoliko godina sam puno toga naučio o životu.
Teško je razdijeliti bijelo od crnog u sivom svijetu.
Možda je dno bliže nego što izgleda, samo se ne vidi od mulja.
Dok sam bio jako mali onda sam imao želju završiti određeno zanimanje.
Nakon srednje sam išao povremeno raditi da zaradim za fakultet (za to zanimanje ga je trebalo završiti) i u međuvremenu učio.
Tih prvih nekoliko mjeseci sam tek popravo shvatio šta sam učio u četiri godine srednje.
Nakon što sam vidio kako se studira i da su se okolnosti radnih uvjeta mog željenog zanimanja jako promijenile (u lošem smislu), odustao sam.
Nakon toga sam probao učiti programiranje, ali sam i od toga odustao kada sam vidio da puštam korijenje i da linije kodova lete ispred mene i kad odem spavati, tj. da nije vrijedno tog mukotrpnog ulaganja.
Slijedećih nekoliko godina sam puno toga naučio o životu.
Teško je razdijeliti bijelo od crnog u sivom svijetu.
Možda je dno bliže nego što izgleda, samo se ne vidi od mulja.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Raspberry Pi
drone je napisao/la: (što sam jednom davno već napravio; prodao Amigu, sjeo na avion i otišao u London na pivo).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Raspberry Pi
Za tak nekaj treba imat big cojones.
Kolko si ostal?
Oo offtopic, sorry...
Kolko si ostal?
Oo offtopic, sorry...
Where there is a gui there's a way.