Kod mene ti je bilo ovako: IE6, onda otkrio Firefox (ne znam koja verzija, a 1.5 ako se ne varam) sa tabovima, a to je na dial-upu bilo superdrone je napisao/la:Vi tek sad otkrili Firefox!?
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Opera je uvijek izgledalo kao polu proizvod, chromium osim flasha zapravo nema nekaj čime bi se istical od mase a flash ne koristim tak da mi je njegova jedina prednost nepotrebna i neiskoristiva a samim time i on.
- Markec
- Spol: M
mozda imas pravo ali mi je opet čudno, recimoSuko je napisao/la:Jer nemaju sto tamo raditi. Tu se cavrlja, pije kavica, pivica, citaju novine, raspravlja o vremenu, ide na plac i to.Markec je napisao/la:Pitanjce ljudi, zašto zahvale nerade u kutku "Razno" ?
moras covjeku zahvaliti na kavicu, na pivu, na novima kojeposudis, i zahvaliti o raspravi o vremenu, i zahvaliti prodavacu to sto ti je dao popust za neku robu
Sto kazete da stavimo opciju da se zahvale automatski uključe, mi nečemo morati o tome uopče razmišljati, nego bude to forum/kod umjesto nas napravio
malo se šalim pa nemojte to shvatiti za ozbiljno
- Orangina
- Kontakt:
Zahvale su namjenjene tome da ako ti netko pomogne u tvom problemu koji imas, a koji je vezan za linux ili bilo koji ozbiljniji problem, da mu se simbolicno zahvalis putem opcije "Zahvali" kako bi se izbjegao nepotrebni spam na "Help Desk" dijelu foruma. Jer koliko mi mozemo spamati... 
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Pa i koristio sam Firefox oduvijek, dok nije postao troma životinja koja se učitava 10 sekundi, a negdje u to vrijeme je izašao Chrome, koji je bio super brz + integracija s Googleom, upišeš podatke i on povuče bookmarke i ostalo, tako da je i to bilo kul.
Sada su po brzini izjednačili, zaista je postala stvar ukusa Chrome(ium) <> Firefox. Evo trenutno ga koristim, dobro će doći da bookmarke slažem from scratch jet u Chromeu je kaos
Sada su po brzini izjednačili, zaista je postala stvar ukusa Chrome(ium) <> Firefox. Evo trenutno ga koristim, dobro će doći da bookmarke slažem from scratch jet u Chromeu je kaos
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Zbog mira u kući, napravio sam ipak godišnji servis na mašini koja vrti Windowse. Nije me količina prašine toliko iznenadila, koliko prazna kutija. Ne znam čemu rade tako velika kućišta. Nakon čišćenja, ventilatori se skoro ne čuju više. Ali sustav je sporiji od mog u svim disciplinama (internet, video...), iako se radi o dvojezgrenom procesoru i više RAM-a.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- PunkBastard
Evo gledam Digimon a ono Izzy koristi Linux:

i čini se ima GNOME sučelje.

i čini se ima GNOME sučelje.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
slackware current, kde 4.10.2....leti 
nikakvo naročito ušminkavanje osim ubijanja onih pustih efekata
nikakvo naročito ušminkavanje osim ubijanja onih pustih efekata
Zbog boljeg hladjenja.Vl@do je napisao/la:Zbog mira u kući, napravio sam ipak godišnji servis na mašini koja vrti Windowse. Nije me količina prašine toliko iznenadila, koliko prazna kutija. Ne znam čemu rade tako velika kućišta. Nakon čišćenja, ventilatori se skoro ne čuju više. Ali sustav je sporiji od mog u svim disciplinama (internet, video...), iako se radi o dvojezgrenom procesoru i više RAM-a.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.