čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: čavrljanje

Post Postao/la Lutherus »

Iskreno neznam ali nekak mi to djeluje na situaciju prazne puške.
max360se
Spol: M

Post Postao/la max360se »

To ameri nesto kuhaju
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

shrike je napisao/la:Kaj mislite, oće S. Korea stvarno izvesti neki napad ili samo puno laju?
Mene je strah da bi zapravo i mogli napasti :cry:

Ne znam jeste li gledali VICE dokumentarac o Sjevernoj Koreji...ispada da je zemlja jako siromašna, da je sve ultra-bizarno, ali čini mi se da je to upravo zato što se sve ulaže u naoružanje. Diktator može narediti ljudima što god hoće; tko zna, možda ni ne dobivaju nikakve plaće već sav novac moraju predati "vlastima" koje onda s tim kupuju i nadograđuju rakete 'n' shit. :pogled_dolje :(
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Al koriste linux, pa je ok.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Lutherus

Da smo što se nijedna zemlja ne usudi napasti Ameriku na njihovom tlu. Upravo zato jer nitko nezna kako bi amerika mogla reagirati i kako i na koj način bi se amerika mogla obraniti. A to ni sami ameri neznaju. Zato i kao veliki šerifi šalju svoju vojsku svud uokolo i siju vojne baze. Tako da je to princip prazne puške. Nje se boje strana u koju je uperena i strana koja ju drži. Isto je i sa amerikom. Ove situacije se boje i Sjeverna Korea i Amerika jer nijedno nezna kako bi se Amerika obranila i reagirala. No napad na njihove vojne baze bi rezultiral katastrofalnim ratom i invazijom Amerike na Korejski poluotok ali i prvim nuklearnim svijetskim ratom.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Lutherus je napisao/la: ali i prvim nuklearnim svijetskim ratom.
Pa da, taman posla. Samo nam to još treba uz sva sranja koja već imamo :?
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Iskreno, oni imaju domet i to jedva do Aljaske. Mislim da kada bi S. Korea napala ikoga, da bi to bila J. Korea, a u tom slučaju mislim da bi Rusi odigrali glavnu vojnu riječ. Čak se ni Kinezi vjerojatno ne bi više ustručavali vući konce protiv S. Koreje. Specifično mislim to jer Rusi sigurno ne žele imati (povjesno su uvijek radili buffer zone) susjeda koji im može zadati bitne udare. Ako bace a bombu na ikoga, lako moguće da će Rusi izvesti kompletni genocid nad S. Koreom (nešto u stilu onog incidenta sa teroristima u školi, samo sada nad čitavom državom). Nadajmo se da Kim nije dovoljno glup da stvarno nešto napravi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
max360se

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:........ No napad na njihove vojne baze bi rezultiral katastrofalnim ratom i invazijom Amerike na Korejski poluotok ali i prvim nuklearnim svijetskim ratom.
danas je 50 godina do Prvog kontakta. Po ST, prije toga se dogodio WWIII :pogled_dolje

http://en.memory-alpha.org/wiki/World_War_III

Nekako su se stvari pocele poklapati :?

@shrike

Ne bi rekao da bi Rusi bas napravili genocid ali bi lako mogli okupirati Sj. Koreju i nametnuti svoj rezim.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
retsam

Post Postao/la retsam »

Ne će Sjeverna Koreja nikoga napasti. Nije Veliki Vođa toliko glup, ta školovao se u inozemstvu, prijetnjama ratom samo hoće iznuditi povlastice. Usput, kako rat može biti svjetski, koliko znam trenutačno nitko nije sprema poduprijeti Sjevernu Koreju u (mogućem) samoubilačkom pohodu, a analitičari tvrde da bi rat trajao vrlo kratko. Kakova ruska okupacija, pa Amerikanci bi uveli svoju sigurnu zone i postupno aneksirali taj dio južnoj matici. :D
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Lutherus

Ja danas više ne pišem. :vreca :no
Zaključano