Rasprave o politici

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Kr1stian

Re: Rasprave o politici

Post Postao/la Kr1stian »

Dobro je da mladi raspravljaju o događajima koji na kraju krajeva utječu i na njihov život. Dobro je da ih zanima politika i da raspravljaju o njoj. Možete vi izbjegavati politiku kolko vam volja ali na kraju se ta politika uvijek bavi vama. Na kraju krajeva, zato i imamo danas to kaj imamo. Svi pametni bežiju od politike pa vam na kraju ostane ovo kaj sad gledate.
Isto tak, izbjegavanjem politike idete na ruku "njima" isto kak njim na ruku ide i to da nam mladi odlaze van... tak kaj buju tu ostali "dudeki" koji buju furt birali između Cinobera i Presveltog ;)
Evo, nedavno sam videl jednu prezentaciju lokalne organizacije savjeta mladih za grad. ( ak se dobro zmislim) Nutra su pisali kak se mladi moreju zaposliti u EU i falili se kak oni s tim pomažeju mladima. Meni bi bilo normalno da su se bavili s tim kak otvoriti radna mesta pri nama i te mlade zaposliti tu. E s tim bi se onda mogli faliti ... jer najlakše je nekoga nekam poslati.

To kaj se tu i tam neko zakači oko nečega, ni problem i sastavni je dio malo žešćih rasprava. Kam bi došli gda bi se furt međusobno složili oko svake stvari
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Abzeenth je napisao/la:Opet?
Seriously, opet?
:facepalm

Već ste i bogu i vragu dosadili... :roll:
Pa, pred koji mjesec sam mu posalo na PP da malo smiri doživljaje prema meni, ali se čini da je i dalje u svetom ratu protiv mene. Kužiš, jer sam opasni nacističko-komunistički krvoločni ubojica male djece kojeg treba pomno pratiti, zapisivati što je rekao i dočekati na nož (njegove riječi):D

@kristijan

Ma, 4ndy i ja smo u zadnjih par godina imali vać vieš okršaja koji su bili dosta ružni. U biti se svodi da on sve jako čudno interpretira.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la bertone »

shrike je napisao/la:Predsjednik malo toga može na lokalnoj razini, a njegova stvarna moć se više održava na vanjskopolitičkom i vojnom aspektu. Ovako, tip samo može doći i reći "založit ću dobru riječ" i to je to.
.. ali podrška ZAMP-u mu čist dobro ide, jel i to vanjskopolitička ili vojna razina szbunjen
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

nijedna. On tome može dati podršku istu kakvu i openhr-u: čisto formalnu, bez stvarnog sadržaja jer nema nikakve ovlasti da oko toga išta stvarno uradi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ma hajde, pa zar predsjednik ne bi trebao raditi u interesu svih građana, a ne samo građana čija su autorska prava narušena,.. jer davanjem podrške ZAMP-u on ne radi u mom ili tvom interesu kad plaćam namet ZAMP-u zato što hoću pospremiti na CD/DVD ili neki treći medij svoje fotke s ljetovanja/planinarenja ili čega već jer da želi raditi u interesu (ma koliko to mizeran iznos po mediju bio) vrlo lako bi mogao uskratiti podršku i malo pogurati kod partijskih kolega da se taj namet ukine, ali ne .. on nema ovlasti (volje i osobnog interesa).
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200

ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

a što bi ti sada? da ja njega branim? Sve što sam rekao da je ok da nam institucija predsjednika da podršku.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ma neću ništa i nisam ni primisli imao da ga braniš, samo sam na svoj način pokušao reći da je to podrška s figom u džepu, ali ako nekog i takva podrška veseli, dobro.
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200

ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Kr1stian

Post Postao/la Kr1stian »

More on dosta toga napraviti. Nije tolko bitno kaj piše u ustavu ( valjda me nebu niko krivo shvatil) , kolko je stvar u tome ko i gde ima kakve veze i na koga se more utjecati. Na kraju krajeva on je proizašel iz redova ovih koji su sad na vlasti.
Al meni se čini da je to sve tak i tak zato jer se bliži izborna godina pa se mora početi "šminkati" za izbore..... makar on to dela od trenutka kad je zasel u fotelju.
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... TCdT1fGCkp

ako ovak nastave na sljedećim izborima se nebudu mogli kandidirati jer nebude članova rofl
Al ono visoki sud časti HDZ-a! hahahaha Vic dana! Kakav oksimoron! :D :D :D rofl rofl
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Kako je ovo smiješno :-D

IQ test: Nadopuni niz:
Glavaš Pašalića (radi Sandera) > Sanader Glavaša > Kosorica Sanadera > Karamarko Kosoricu... ______ Karamarka? :-D

Najbolje je što oni Kosoricu mogu izbaciti iz HDZ-a, ali ne mogu izbaciti HDZ iz Kosorice (kako je sama rekla)!
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Zaključano