čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje 2.0
Ovaj produljeni vikend se štrika nova kapa. Reći ću samo da log počinje sa "S" 
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Cooleech
- Moderator
SiSarch (Arch rađen isključivo za SiS-ov chipset)? 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Kakve sise? e, nema toga. imate tete dana.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- blast beat
Dobro je, znači da nisam jedini, ja nekada čak i više puta dnevno, skoro uvek ima neki update.calisto053 je napisao/la:Onda je Arch prava stvar za mene: imam opsesivno-kompulzivni poremecaj pa palim update svaki ili svaki drugi dan!
- Cooleech
- Moderator
Isti sam slučaj, a ovi kompovi su bili mi nedostupni na duži period, tj. nisu bili u pitanju moji kompovi već sestrin i bratov. Katkad budem zločest pa nadogradim nakon tjedan dana, ali Arch mi to ne zamjera. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- dinosb
Cooleech je napisao/la:SiSarch (Arch rađen isključivo za SiS-ov chipset)?
Debian TestiS = Debian Stable s Testing pinned reposima
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
- Abzeenth
- Site Admin
Samo mala obavijest za one koji ne gledaju aktivne teme:
ovdje - http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 52#p223843 - raspravljamo o organizaciji foruma i mogućem otvaranju novih podforuma, pa vas molim da ostavite svoje komentare i prijedloge tamo ako imate što pametno za reći/ako vas to zanima.
Hvala
ovdje - http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 52#p223843 - raspravljamo o organizaciji foruma i mogućem otvaranju novih podforuma, pa vas molim da ostavite svoje komentare i prijedloge tamo ako imate što pametno za reći/ako vas to zanima.
Hvala
Ovo je valjda prigodno mjesto da vas sve pozdravim.. idem sad instalirati openSuse i tko zna kako će se to odraziti na moje duševno stanje pa dok sam još normalan 
ma ostat ćeš ti normalan, daće Bog