čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Ča je fjaka te hvata?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ma ništa...klasika...u zadnje vrijeme se prilično šugavo osjećam...ali navika sam, više manje
Ma to ti je vrime
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ne znam do čega je, ali šta je tu je
Kak možeš biti u depri u ST? Pa kaj vam ne puše bura?
Nisam puno boravio tamo no jedno sam vrijeme radio tam i svaki put je tak jako puhalo na nekih +5 da je bilo zima ko kod mene u ZG kad je -15 ..
.. i od silnog psovanja sebi u bradu kaj je tak jako hladno nisam imao vremena o ničem razmišljati ili biti u depri (sad bih tu ubacio jednog smrznutog smajla, ali nema u reprou
)

Nisam puno boravio tamo no jedno sam vrijeme radio tam i svaki put je tak jako puhalo na nekih +5 da je bilo zima ko kod mene u ZG kad je -15 ..
.. i od silnog psovanja sebi u bradu kaj je tak jako hladno nisam imao vremena o ničem razmišljati ili biti u depri (sad bih tu ubacio jednog smrznutog smajla, ali nema u reprou

Kaj si ih tak dugo čekao u birtijiLutherus je napisao/la:2 sata spavanja. wihu
Vrijeme je s ovim snijegom bolje, ja sam se jutros probudio u pola šest i u 6,05 već bio na poslu iako radim od 7, bilo je milina voziti do posla, ceste prazne
Ups .. moram kod gazde na jutarnji brifting
Ups .. moram kod gazde na jutarnji brifting
- Heisenberg
Izasla je nova epizoda HIMYM.
Nadam se da je ovo zadnja sezona jer su stvarno dosadni vise.
Nadam se da je ovo zadnja sezona jer su stvarno dosadni vise.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”