Što čitate @ the moment?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Što čitate @ the moment?
Roberto Bolaño - Nacistička književnost u Americi
Nema veće religije od istine!
Richard Flanagan - Uskim putom duboko na sjever
Zadnja izmjena: dupin, dana/u 27 ruj 2017, 08:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nešto ti je tanka knjiga "Nacistička književnost u Americi" kad si za 24 sata već prešao na novu 
Pročitao, ali nisam zapisao ovdje. Sorry ako te dovelo u zabludu. 
Sada mu duguješ kavu i čevape jer nije mogao spavati čitavi noć zbog tebe, vidiš da je pisao u 3 u jutro!dupin je napisao/la:Pročitao, ali nisam zapisao ovdje. Sorry ako te dovelo u zabludu.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
@ shrike
Bertone je pisao u 3 ujutro, pa mu se prašta. Koliko je bilo sati kada si ti pregazio Debiana da bi instalirao Ubuntu?!
Bertone je pisao u 3 ujutro, pa mu se prašta. Koliko je bilo sati kada si ti pregazio Debiana da bi instalirao Ubuntu?!
Stavio sam na poslovni zbog nvidia prime.dupin je napisao/la:@ shrike
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Tim Powers, The Anubis Gates Ovo sam pročitao negdej sa 12 godina na moru i sjećam se samo nekih mini odlomaka. Obaška me zanima hoće'l mi se svidjeti i sada.
https://www.goodreads.com/book/show/142 ... ubis_Gates
https://www.goodreads.com/book/show/142 ... ubis_Gates