shrike je napisao/la:ah, curi koju volim sam rekao da ju volim... osobno (bez web 2.0 kretenarija). I stvarno ju volim i stvarno sam glup ko k****. Ali eto, ne mogu više.... iako je u sretnoj vezi. Nisam blesav, nisam glup, ostavljam ih sretne:) Ima valjda još riba u moru za shrikea (unatoč svim njegovim nedostatcima)!
evo kaže moje jedino:
"jesus
onak, jedno odbijanje i on ce ju ostaviti u sretnoj vezi??? koja pi****inaaaaaaaa
onak volis ju, al malo vise volis svoj ego ako ti se ne da malo truditi oko tog sveg pi**o jedna!"
citiram!
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
shrike je napisao/la:ah, curi koju volim sam rekao da ju volim... osobno (bez web 2.0 kretenarija). I stvarno ju volim i stvarno sam glup ko k****. Ali eto, ne mogu više.... iako je u sretnoj vezi. Nisam blesav, nisam glup, ostavljam ih sretne:) Ima valjda još riba u moru za shrikea (unatoč svim njegovim nedostatcima)!
evo kaže moje jedino:
"jesus
onak, jedno odbijanje i on ce ju ostaviti u sretnoj vezi??? koja pi****inaaaaaaaa
onak volis ju, al malo vise volis svoj ego ako ti se ne da malo truditi oko tog sveg pi*** jedna!"
citiram!
WTF
Bit che zena shrike dont worry.
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
evo kaže moje jedino:
"jesus
onak volis ju, al malo vise volis svoj ego ako ti se ne da malo truditi oko tog sveg pi*** jedna!"
citiram!
WTF
Bit che zena shrike dont worry.
a gle, luda je, al zato je i doprla do mene
calisto053 je napisao/la:@ Soul - tvoj smo problem označili kao "Riješeno".
Imaš li poseban savjet ili vještine za Shrikea i nas ostale?
I imam i nemam, al ne bih baš htio zvučati kao self-help knjiga na linux forumu
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.