čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: čavrljanje
Joj dajte, ko da nikad niste bili sa curom koja je u vezi i nekome preoteli curu....
-
Slamd64
Ja jesam je izveo par puta ako se to pika 
Zato sad trazim po mogucnosti slobodne. Manji je compile time
Zato sad trazim po mogucnosti slobodne. Manji je compile time
- drone
- Moderator
Ne slažem se sa stavovima da ništa nije zauzeto. Nekome je nešto svetinja, a nekome najobičniji impuls i nagon. Netko je vjeran, netko promiskuitetan. Mnogi bi rado bili ovo drugo, ali ne mogu. Nismo svi isti i ne sudite po sebi. Znam da oni koji puno pričaju i hvale se, često su jadni, sami i nesretni. Neki su izabrali biti sami jer su shvatili da im je tako bolje. A neki su izabrali jednu osobu za cijeli život.
IMHO recepta nema, savjeti su nepoželjni i bolje se ne prosipati po forumu.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Tako je, nema recepta. Svaka veza je u stvari projekt za sebe jer su svi ljudi razliciti i razlicito se privlace.drone je napisao/la:
No, ono o cem mi(ja) pricamo je prije veze. Puno ljudi pati od nesigurnosti i ne znanja kak pristupiti curama*, odnosno izmisljaju nepotrebnu magiju i preanaliziraju te kompliciraju stvari.
*ne samo curama, vec generalno ljudima, stvaranje novih poznanstva i slicno.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- drone
- Moderator
Razumijem i slažem se u potpunosti, ali to svatko za sebe treba riješiti. Upoznati sebe, shvatiti što želi i postupati po tim spoznajama. Tako se gradi osobni integritet. Ne kažem da je tema sama po sebi loša, ali ipak mislim da ovo nije dobro mjesto za takvu temu. To je samo moje mišljenje, nikakva osuda.Medojedni jazavac je napisao/la:Tako je, nema recepta. Svaka veza je u stvari projekt za sebe jer su svi ljudi razliciti i razlicito se privlace.drone je napisao/la:
No, ono o cem mi(ja) pricamo je prije veze. Puno ljudi pati od nesigurnosti i ne znanja kak pristupiti curama*, odnosno izmisljaju nepotrebnu magiju i preanaliziraju te kompliciraju stvari.
*ne samo curama, vec generalno ljudima, stvaranje novih poznanstva i slicno.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2010-... Arch
2010-... Arch
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Ne mozes uvijek sve sam naucit, i kad se sam ucis ti treba puno vise vremena. Zato je tu primarno odgoj roditelja. Dalje tu je stjecanje iskustva kroz zivot, citanje raznih literatura, i ponajvise socijalna interakcija. No, ta socijalna interakcija se danas potiskuje na internetu i postaju kul biti "socially awkward", a to koci covjecanstvo jer se stvara slika da je normalno ne se znati izraziti, pricati sa ljudima koje ne poznas i slicno.
Moze se tu dugo pricat. Al imas pravo, niko ne bi trebal uzimat savjete zdravo za gotovo.
Moze se tu dugo pricat. Al imas pravo, niko ne bi trebal uzimat savjete zdravo za gotovo.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Tema je zanimljiva. Zato sam i rekao u prvom postu da zaslužuje posebnu temu. Možda ću se malo nespretno izraziti ali ova tema ima itekako veze sa našim forumom. Filozofija slobodnog softvera, isto tako ima puno zajedničkog sa životom općenito i promišljanju o životu.
Sva ova naša čavrljanja, druženja, pa i programiranja ako hoćete imaju veze sa ponašanjem, razmišljanjem, odgojem... jednom riječju, životom općenito. U početku sam odmah vidio da ovdje ima puno ljudi koji misle slično meni, iako koristimo različite distre.
Ja osobno bih volio kada bi na svom poslu imao isto takve direktore, šefove, kolege, stranke...
Sva ova naša čavrljanja, druženja, pa i programiranja ako hoćete imaju veze sa ponašanjem, razmišljanjem, odgojem... jednom riječju, životom općenito. U početku sam odmah vidio da ovdje ima puno ljudi koji misle slično meni, iako koristimo različite distre.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
I Linux naravnoLutherus je napisao/la:Obično stripovi i roboti pomažu
da i Linux http://linuxzasve.com/forum/viewtopic.p ... 20#p159995
Jednom bil kod neke cure vidjel u torbici Dylan Doga pa se razgovor lako pokrenul a roboti ih zanimaju samo nijednu nesmiješ pitati dal želi vidjeti tvog robota
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
Staromodan
Shrike, imaš muda i rekao si joj šta osjećaš, a sad probaj pozvati nazad razum koji je otputovao u neke ljepše krajeve i ozbiljno popričati s njim, te nastaviti razmišljati o distribucijama (i nekim drugim slobodnim djevojkama nakon što se otrijezniš), nemoj zaboraviti na učenje.
I ja sam prije znao totalno zagorjeti, ali otrijezni se čovjek kad osjećaji s vremenom popuste.
I ja sam prije znao totalno zagorjeti, ali otrijezni se čovjek kad osjećaji s vremenom popuste.