čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: čavrljanje

Post Postao/la Lutherus »

Joj dajte, ko da nikad niste bili sa curom koja je u vezi i nekome preoteli curu....
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Ja jesam je izveo par puta ako se to pika :D
Zato sad trazim po mogucnosti slobodne. Manji je compile time :D
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

:facepalm :facepalm :facepalm

Ne slažem se sa stavovima da ništa nije zauzeto. Nekome je nešto svetinja, a nekome najobičniji impuls i nagon. Netko je vjeran, netko promiskuitetan. Mnogi bi rado bili ovo drugo, ali ne mogu. Nismo svi isti i ne sudite po sebi. Znam da oni koji puno pričaju i hvale se, često su jadni, sami i nesretni. Neki su izabrali biti sami jer su shvatili da im je tako bolje. A neki su izabrali jednu osobu za cijeli život.

IMHO recepta nema, savjeti su nepoželjni i bolje se ne prosipati po forumu.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Medojedni jazavac
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

drone je napisao/la:
Tako je, nema recepta. Svaka veza je u stvari projekt za sebe jer su svi ljudi razliciti i razlicito se privlace.

No, ono o cem mi(ja) pricamo je prije veze. Puno ljudi pati od nesigurnosti i ne znanja kak pristupiti curama*, odnosno izmisljaju nepotrebnu magiju i preanaliziraju te kompliciraju stvari.

*ne samo curama, vec generalno ljudima, stvaranje novih poznanstva i slicno.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Obično stripovi i roboti pomažu :mrgreen:
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Medojedni jazavac je napisao/la:
drone je napisao/la:
Tako je, nema recepta. Svaka veza je u stvari projekt za sebe jer su svi ljudi razliciti i razlicito se privlace.

No, ono o cem mi(ja) pricamo je prije veze. Puno ljudi pati od nesigurnosti i ne znanja kak pristupiti curama*, odnosno izmisljaju nepotrebnu magiju i preanaliziraju te kompliciraju stvari.

*ne samo curama, vec generalno ljudima, stvaranje novih poznanstva i slicno.
Razumijem i slažem se u potpunosti, ali to svatko za sebe treba riješiti. Upoznati sebe, shvatiti što želi i postupati po tim spoznajama. Tako se gradi osobni integritet. Ne kažem da je tema sama po sebi loša, ali ipak mislim da ovo nije dobro mjesto za takvu temu. To je samo moje mišljenje, nikakva osuda.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Ne mozes uvijek sve sam naucit, i kad se sam ucis ti treba puno vise vremena. Zato je tu primarno odgoj roditelja. Dalje tu je stjecanje iskustva kroz zivot, citanje raznih literatura, i ponajvise socijalna interakcija. No, ta socijalna interakcija se danas potiskuje na internetu i postaju kul biti "socially awkward", a to koci covjecanstvo jer se stvara slika da je normalno ne se znati izraziti, pricati sa ljudima koje ne poznas i slicno.

Moze se tu dugo pricat. Al imas pravo, niko ne bi trebal uzimat savjete zdravo za gotovo.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Tema je zanimljiva. Zato sam i rekao u prvom postu da zaslužuje posebnu temu. Možda ću se malo nespretno izraziti ali ova tema ima itekako veze sa našim forumom. Filozofija slobodnog softvera, isto tako ima puno zajedničkog sa životom općenito i promišljanju o životu.
Sva ova naša čavrljanja, druženja, pa i programiranja ako hoćete imaju veze sa ponašanjem, razmišljanjem, odgojem... jednom riječju, životom općenito. U početku sam odmah vidio da ovdje ima puno ljudi koji misle slično meni, iako koristimo različite distre. ::bravo Ja osobno bih volio kada bi na svom poslu imao isto takve direktore, šefove, kolege, stranke...
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Lutherus je napisao/la:Obično stripovi i roboti pomažu :mrgreen:
I Linux naravno :mrgreen:

da i Linux http://linuxzasve.com/forum/viewtopic.p ... 20#p159995

Jednom bil kod neke cure vidjel u torbici Dylan Doga pa se razgovor lako pokrenul a roboti ih zanimaju samo nijednu nesmiješ pitati dal želi vidjeti tvog robota :( sve se na to počnu čudno ponašati :pogled_dolje
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

Shrike, imaš muda i rekao si joj šta osjećaš, a sad probaj pozvati nazad razum koji je otputovao u neke ljepše krajeve i ozbiljno popričati s njim, te nastaviti razmišljati o distribucijama (i nekim drugim slobodnim djevojkama nakon što se otrijezniš), nemoj zaboraviti na učenje.
I ja sam prije znao totalno zagorjeti, ali otrijezni se čovjek kad osjećaji s vremenom popuste.
Zaključano