Ovo zaslužuje novu temu. Ovo je više od "čavrljanja".Slamd64 je napisao/la:U istom smo akvariju![]()
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Bravo na hrabrom istupu, ali zauzeta ženska... to nije dobroshrike je napisao/la:ah, curi koju volim sam rekao da ju volim... osobno (bez web 2.0 kretenarija). I stvarno ju volim i stvarno sam glup ko k****. Ali eto, ne mogu više.... iako je u sretnoj vezi. Nisam blesav, nisam glup, ostavljam ih sretne:) Ima valjda još riba u moru za shrikea (unatoč svim njegovim nedostatcima)!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Vl@do je napisao/la:Ovo zaslužuje novu temu. Ovo je više od "čavrljanja".Slamd64 je napisao/la:U istom smo akvariju![]()
Usput shikre mali savjet temeljen na godinama života, ako misliš da curka vrijedi onda ništa nije zauzeto .. prevedeno, ili si vuk predvodnik čopora ili nisi
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Al opet je moralno pitanje razaranja trenutne njezine veze. Nekome to ne pase, a i onda se pitas kolko je zbilja vjerna.
Decki, nemojte cekat cure i skakat oko jedne cure danima, a da nis ne poduzmete. Cim prije izvedete curu tim vece sanse imate. Ak vas nece, ima jos miljun cura koje su vrijedne, zgodne i pametne. Samo se nemojte kvacit za jednu i davat joj vrijednosti za koje niste niti sigurni e ih opce ima.
Decki, nemojte cekat cure i skakat oko jedne cure danima, a da nis ne poduzmete. Cim prije izvedete curu tim vece sanse imate. Ak vas nece, ima jos miljun cura koje su vrijedne, zgodne i pametne. Samo se nemojte kvacit za jednu i davat joj vrijednosti za koje niste niti sigurni e ih opce ima.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Medojedni, mudro zboriš, samo ne smijem to sada priznati.
Moj pogled na sve to.
Vl@do je napisao/la:Medojedni, mudro zboriš, samo ne smijem to sada priznati.
-
Lutherus
Točno to. A obično te i takve oko kojih se treba gladni miljun godina vrtiti i svašta izvoditi i razočaraju najprije.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Ima puno nauke/jednostavnosti u zavođenju, kaj se na kraju odnosi na cijeli zivot, al previse je toga da bi napisal u jednom postu. No, i ja jos ucim i formiram osobnost, al vjerujem da imam dosta iskustva za podijeliti, jer vrijeme je ipak relativno.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Upravo to. Ako je napustila dečka radi tebe, posebno ako je "prijelaz" trajao neko vrijeme (nadam se da shvaćate što želim reći), kako možeš biti siguran da to neće napraviti i tebi? Curama se svakodnevno nabacuju likovi, ako nema snažan gard u vezi toga, onda je to samo gubljenje vremena, IMHO.Medojedni jazavac je napisao/la:Al opet je moralno pitanje razaranja trenutne njezine veze. Nekome to ne pase, a i onda se pitas kolko je zbilja vjerna.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.