čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
hahahha svaka čast 
mmmm .. vani ponovno pada snijeg
a nisam na vrijeme stigao prebaciti auto u garažu, ujutro opet čišćenje 
Prebaci ga sad 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ah, curi koju volim sam rekao da ju volim... osobno (bez web 2.0 kretenarija). I stvarno ju volim i stvarno sam glup ko k****. Ali eto, ne mogu više.... iako je u sretnoj vezi. Nisam blesav, nisam glup, ostavljam ih sretne:) Ima valjda još riba u moru za shrikea (unatoč svim njegovim nedostatcima)!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike je napisao/la:ah, curi koju volim sam rekao da ju volim... osobno (bez web 2.0 kretenarija). I stvarno ju volim i stvarno sam glup ko k****. Ali eto, ne mogu više.... iako je u sretnoj vezi. Nisam blesav, nisam glup, ostavljam ih sretne:) Ima valjda još riba u moru za shrikea (unatoč svim njegovim nedostatcima)!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@ shrike .. ma ne brini, ne voliš ju .. želiš se samo potrošiti s njom, a sad si si samo malo smanjio šanse nesmotrenom izjavom pa si u bedu .. no sutra/danas je novi dan pa tko zna 
-
Lutherus
Na svijetu ima oko 7,5 miljardi ljudi. Kažu da je 60% žena.
Čoveče, naravno da ima. Ne isplati se bedirati radi jedne žecke.
Čoveče, naravno da ima. Ne isplati se bedirati radi jedne žecke.
-
Slamd64
U istom smo akvarijushrike je napisao/la:ah, curi koju volim sam rekao da ju volim... osobno (bez web 2.0 kretenarija). I stvarno ju volim i stvarno sam glup ko k****. Ali eto, ne mogu više.... iako je u sretnoj vezi. Nisam blesav, nisam glup, ostavljam ih sretne:) Ima valjda još riba u moru za shrikea (unatoč svim njegovim nedostatcima)!
Ja sam isto ovu jednu otpisao, nakon sto sam pokusavao i nadao se necemu, shvatio sam da je zivot kratak
Preko neta sam se skontao s jednom, vidjecemo kako ce se stvari razvijati
Jos sam ovoj rekao za nju, mozda joj bude i krivo
Evo jedna za nas:
Dzana me radila k'o najveceg levata i za ovo i za ono