I ja sam si instalirao Matrix
Cini se da je to svima asocijacija na prave hakere
Ps: sad si me podsjetio na Terminology iz Enlightenmenta, bas me zanima kakva je situacija s njim...
Moderator/ica: Moderatori/ce
I ja sam si instalirao Matrix
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
audiosl4ve je napisao/la:sarma, nesto kao sarma jelo pravo!!! To sam prvo vidio kada sam poglledao SS![]()
ALi stvarno lijepo Fugu, uvijek mi se svidao tvoj zeleni stil
Terminology je zakon terminal, ima neke cool efekte i poslije Xfce-ovog terminala mi je najdraži.
Svaka mu cast, svaki desktop mu je pesprijekoran! I ja se pitam kako li je dekorirao unutrasnjost kuce/stana - sigurno s puno ukusa i posvecenosti detaljimajuzer je napisao/la:Gledam ja te tvoj skrinšotove već duže vrijeme i moram te pokrasti, baš moram...
reci, kako ti poredaš te svoje panele? Sto sve imaš na panelima. Ikone? Tema? Daj, daj...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
No big deal, zapravo.juzer je napisao/la:Gledam ja te tvoj skrinšotove već duže vrijeme i moram te pokrasti, baš moram...
reci, kako ti poredaš te svoje panele? Sto sve imaš na panelima. Ikone? Tema? Daj, daj...
calisto053 je napisao/la:Svaka mu cast, svaki desktop mu je pesprijekoran! I ja se pitam kako li je dekorirao unutrasnjost kuce/stana - sigurno s puno ukusa i posvecenosti detaljimajuzer je napisao/la:Gledam ja te tvoj skrinšotove već duže vrijeme i moram te pokrasti, baš moram...
Gospodja supruga mu je sigurno vrlo zadovoljna i ponosna!