U Synapticu pod lokalizaija imaš Firefox hr...oldman je napisao/la:Mučim se već cijeli dan za one starije susjede. Nikako da dobijem Firefox na hrvatskom. Skinuo Addons i instalirao jezik. Promijenio i u prefsima, restartao ga više puta i uvijek na engleskom a oni jedino još kuže francuski. Probao i preko terminala, ali neće pa neće. FF je 26. I da prešao na Mint 13 za njih jer traje do 2017g.
[MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
-
os7een
- Spol: M
Da, moraš instalirati lokaziciju za firefox. Paket se vjerovatno zove firefox-l10n-hr
- oldman
Već sam lud. Moram provjeriti da nisam to htio napraviti na engleskoj verziji Minta. 
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: [MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...
Vjerojatno ti ovo treba. Lokalizacija FF nema veze s lokalizacijom Minta (npr. Mint na hr, a FF na en)os7een je napisao/la:Da, moraš instalirati lokaziciju za firefox. Paket se vjerovatno zove firefox-l10n-hr
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- calisto053
- Moderator
Novi FF 29 dolazi s izgledom identičnim Chromeovom. WTF?!
Jedina novost je (navodno) poboljšani sync
http://news.softpedia.com/news/Firefox- ... 5309.shtml
http://news.softpedia.com/news/This-Is- ... 5312.shtml
Jedina novost je (navodno) poboljšani sync
http://news.softpedia.com/news/Firefox- ... 5309.shtml
http://news.softpedia.com/news/This-Is- ... 5312.shtml
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Koristi li netko kakav add-on za refrešanje stranica na našem forumu? Ponuda je bogata. Možda kakva preporuka i iskustvo?
Obično mi stoji na "novim postovima", a dosadilo mi klikanje na onu mićušnu ikonu refreša.
Obično mi stoji na "novim postovima", a dosadilo mi klikanje na onu mićušnu ikonu refreša.
Where there is a gui there's a way.
- Cooleech
- Moderator
Klikni desni klik na vrhu prozora, odaberi Customize i odvuci ikonicu za refresh s alatne trake na lijevu stranu, gdje je nekoć bila. Voila - ikonica više nije sitna!
Isto napravi i za stop ikonicu. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
nemoj, u firefoxu 29 vise to ne mozes pa ce ti opet falitiCooleech je napisao/la:Klikni desni klik na vrhu prozora, odaberi Customize i odvuci ikonicu za refresh s alatne trake na lijevu stranu, gdje je nekoć bila. Voila - ikonica više nije sitna!Isto napravi i za stop ikonicu.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Abzeenth
- Site Admin
Imaš "Reload Tab Every", mislim da to dođe s Tab Mix Plusom, koji je valjda najbolji add-on na svijetu. Možeš ga namjestiti za svaki tab posebno. Recimo, imaš pinnane tabove za mail i forum, i onda namjestiš da se mail automatski refresha svakih 5 minuta, a forum 10, ili koliko već želiš.Fugu je napisao/la:Koristi li netko kakav add-on za refrešanje stranica na našem forumu? Ponuda je bogata. Možda kakva preporuka i iskustvo?
- holden
Jesam ja jedini kome se australis sviđa
?
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš