TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Arch fan club
e to bi bio projekt 
- drone
- Moderator
To ovisi o tebi, stvarima koje ti trebaju i tvom stroju. Npr. na desktopu nemam bluetooth, pa neću instalirati drivere za bluetooth, widgete i sl., ali na laptopu hoću. Ako ti nešto fali, odi na Arch Wiki, utipkaj odgovarajući pojam u tražilicu s lijeve strane i proučavaj.Nakon čačkanja i čačkanja sam uspio instalirati Arch tj. doći do grafičkog sučelja.
E sada me zanima...koliko je on spreman za rad nakon tog koraka i ima li se još štošta za konfigurirati?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
za tako nešta bi trebalo prevesti cijeli installation/beginners guide sa arch wikija jer ima jako puno toga što je važno, a taj dio wikija je relativno aktivan i kako se neke stvari u sustavu mijenjaju, tako se i wiki updatea.. kome bi se dalo prvo cijelu tu hrpu prevest, pa onda još paziti na sve promjene koje bi trebalo raditi i na prijevodu.. čini mi se da je previše posla i odgovornosti. tko želi staviti arch, mislim da bi ipak trebao znati dovoljno engleskog da bi mogao koristiti official arch wiki.iv@n je napisao/la:Archeri, ima li možda netko zainteresiran napisati instalacijski vodič + sve što treba za dovesti sustav u stanje funkcionalnosti?
...I put on my robe and a wizard hat...
-
Lutherus
već se radi. kako arch tako i slackwareiv@n je napisao/la:Archeri, ima li možda netko zainteresiran napisati instalacijski vodič + sve što treba za dovesti sustav u stanje funkcionalnosti?
Evo šanse namaLutherus je napisao/la:već se radi. kako arch tako i slackwareiv@n je napisao/la:Archeri, ima li možda netko zainteresiran napisati instalacijski vodič + sve što treba za dovesti sustav u stanje funkcionalnosti?
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
lako je instalirat Slack, triba posli imat živaca za aplikacije instalirat, tj. njihove dependencyje... 
-
Lutherus
Zato te Slack puno nauči. Godinu dana korištenja i održavanja Slacka pa kad poludiš na Ubuntu a tek na noobove dok se rade spametni....
istina...ali isto tako triba bit što tolerantniji prema početnicima 
jbg, kad se sjetim sebe i svojih početaka...ne mogu bit ljut ni na koga
jbg, kad se sjetim sebe i svojih početaka...ne mogu bit ljut ni na koga
-
Lutherus
Istina, al isto tako bi i oni mogli shvatiti da Linux nije Windows ali i pokazati barem malo zahvalnosti kad im se i pomogne. Malo ih je koji znaju reći hvala a puno ih je koji znaju pametovati i sad se još traži idiotizacija ali i automatizacija source based distribucija.
to stoji...malo se nekad drsko ponašaju, čini mi se kao da svi očekuju da ćeš im ti riješit sve njihove probleme...još malo pa će i džeparac tražit od nas 
bez zajebancije, malo zahvalnosti i razumijevanja s njihove strane nebi škodilo, kao i tolerancije s naše
bez zajebancije, malo zahvalnosti i razumijevanja s njihove strane nebi škodilo, kao i tolerancije s naše