Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Markec
Spol: M

Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Post Postao/la Markec »

dalibor.klobucaric je napisao/la:Pravi mali aktivist...
:)
Ma kad sve to završi, sačuvat čemo ga kao naše tajno oružje, poslat čemo ga sa cd-om minta unutar Microsofta.
Recimo ja bi sve nadgledao na kompu doma, Suko bi ćekao u autu sa upaljenim motorom, Zole052 bi odbijao na vratima bravu, a potom bi Ipernar ušao sam unutra i počeo na svaki komp stavljati mint :D

Ontopic
Ja bi se se pridružil u prosvjedu da sam zblizu samo se nebi dal uhititi
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

gluposti.. blabla
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
madone

Post Postao/la madone »

kava
Ne dao bog da nas takvi zastupaju nigdje i u ničemu.....
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Eh, sjetih se ovog threada:
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... tvo#p52547

gdje se ipernar ponio brlo nezrelo spram djevojke koja je, koliko se sjećam na fejsu prijetila samoubojstvo. OD tada mi dečko nekako ne šmeka, no moguće je da danss zrelije razmišlja, tko zna?
ante003

Post Postao/la ante003 »

pootzko je napisao/la:ja vidim problem u "što kad se skine vlada?", koji je plan dalje? koga onda postaviti? nije dovoljno samo skinut ove trenutne već treba imat na umu i što nakon toga, već i imat jasne prijedloge viziju koju treba i prezentirat... doduše, možda i imaju neki konkretan plan za što nakon...
Ukleti Holandez treba imati kapetana
zole052

Post Postao/la zole052 »

Grof je napisao/la:Eh, sjetih se ovog threada:

gdje se ipernar ponio brlo nezrelo spram djevojke koja je, koliko se sjećam na fejsu prijetila samoubojstvo. OD tada mi dečko nekako ne šmeka, no moguće je da danss zrelije razmišlja, tko zna?
A dobro, nemos covjeka strpati u ladicu zbog jednog threada. I meni je malo pretjerao sa tom temom ali nije osim toga imao nekih slicnih ispada...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
retsam

Post Postao/la retsam »

ante003 je napisao/la:
pootzko je napisao/la:ja vidim problem u "što kad se skine vlada?", koji je plan dalje? koga onda postaviti? nije dovoljno samo skinut ove trenutne već treba imat na umu i što nakon toga, već i imat jasne prijedloge viziju koju treba i prezentirat... doduše, možda i imaju neki konkretan plan za što nakon...
Ukleti Holandez treba imati kapetana
:thumbs2

Ja predlažem da srušimo vladu(kao što je Gadafi napravio tj. šačica ljudi srušila vladu s 48 ispucanih metaka) i proglasimo ustavnu monarhiju
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Točno, ali zapravo najbitnije je što će činiti i načiniti onaj tko na vlast dođe.

Konstatirati da je prethodna vlast sve uništila? Pa to znamo i sami. Tko ima plan kako zavrtiti gospodarstvo i početi stvarati neku stvarnu vrijednost?
Markec

Post Postao/la Markec »

Grof je napisao/la:Eh, sjetih se ovog threada:

Pa večina ljudi misle da ljudi koji prijete samoubojstvom zapravo traže pozornost. Nemožeš ga osuđivati zbog toga, ja znam da je Ivan dobar i ima dobre namjere.
Pa zato je i pitao na forumu, makar bi umjesto toga trebalo pitati nekoga tko je psiholog da se čuje mišljenje.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Nisam niti rekao da Ivan nije dobar. Zapravo, osobno mi djeluje kao velika dobričina (imao sam ga prilike i u živo upoznati na jednom LZS partyu), no nedostaje mu mudrosti i zrelosti kao uostalom i 95% ovako mladih ljudi.

Vjerujem da je entuzijast i po pitanju politike, no bez konkretnog plana što dalje, neće daleko dogurati. A za takve planove mu mladost nije dovoljna nego treba imati vrlo mudru i vrlo pametnu ekipu oko sebe + isto tako entuzijastičnu.

Sorry ekipa, no nakon svega što vidjeh u Jugi, pa u mladoj, a sada već i malko starijoj Hrvatskoj nitko me i ništa još nije uvjerilo da bi s njime bilo bolje. :( Meni je priča i pričica uvrh glave, a uvrh glave je i cijelom ovom narodu.
Odgovori