čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
csx
Re: čavrljanje
uf.. ja danas radio u vinogradu do 14sati... prokuho samtuxi je napisao/la:Pakao je vani![]()
![]()
sutra opet... bem ti ... jos me uvijek boli glava od tolkog sunca ^^
Auu ja bi već bio gotov, polumrtav.... kad izađem na par min već mi je muka....
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Što se pice da se samo žalite. Ajme meni. Ja danas popizditis. Mući me struja.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Daklem, ovih dana ću na frendičin laptop instalriati debian stable. Nikada nije vidjela linux u svom životu niti zna što je to. Bit će ovo test nad svim testovima, u kojem ću vam skepticima pokazati da debian nije težak. Uostalom, meni će smanjiti živce oko čišćenja XP-a. Eto. Što kažete ekipo? Jel imam muda ili ne?!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ako je otvorena prema novim stvarima i spremna je malo učit onda što da ne. Ak niš drugo, na kraju staviš drugu distru. Mada najbolje bi bilo da ostane Debian

Ne, ovo je savršen test jer je cura tipični korisnik. jednom kad se sve instalira ne zanima ju promjena dok god sve RADI. To znači da ću joj instalirati sve programe koje koristi, par extra, i pustiti neka se sve samo održava. To je to. Sve što ona mora naučiti su imena programa.
Aha! Zanimljivo, javi kad središ. Baš me zanima da šta će ona reći.
Pa, ja ću malo oduljit. cura je stvarno slatka.
He He Heshrike je napisao/la:Pa, ja ću malo oduljit. cura je stvarno slatka.