Izrada novih tema za forum
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Izrada nove teme za forum
Ili.. da se avatar prebaci na desnu stranu, kako je i na defaultnoj temi? 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Vratija se šime 
Sad je samo na hover preko Posts, ne radi za username i avatar 
- nicky
- Site Admin
Da, nekaj sam morala žrtvovat.iweb je napisao/la:Sad je samo na hover preko Posts, ne radi za username i avatar
-
eQuivalent
- Kontakt:
Jao jao ... sve ti se sad izmešalo. Kad se strelica stavi na avatar, prikazuje podatke od osobe iznad. Namesti polje za prikaz prosirenog sadrzaja bude isključivo kad strelica dodje na deo gde pise nick -postovi.
- nicky
- Site Admin
Refreshaj si temu, upravo tako i radi.eQuivalent je napisao/la:Jao jao ... sve ti se sad izmešalo. Kad se strelica stavi na avatar, prikazuje podatke od osobe iznad. Namesti polje za prikaz prosirenog sadrzaja bude isključivo kad strelica dodje na deo gde pise nick -postovi.
-
eQuivalent
- Kontakt:
- nicky
- Site Admin
Refreshajte si temu 
Malo sam doradila header, datum i vrijeme i zadnje logiranje.
Preradila sam i tražilicu u headeru, naprednu pretragu spustila kod ostalih tražilica, ...
Počistila sam malo i donji dio kad se uđe u neku temu. Npr prebacila sam stranice postova bliže samim postovima, ona traženja i sortiranja pomakla desno, i tak
Malo sam doradila header, datum i vrijeme i zadnje logiranje.
Preradila sam i tražilicu u headeru, naprednu pretragu spustila kod ostalih tražilica, ...
Počistila sam malo i donji dio kad se uđe u neku temu. Npr prebacila sam stranice postova bliže samim postovima, ona traženja i sortiranja pomakla desno, i tak
-
eQuivalent
- Kontakt:
odlično. Mada je i dalje preostao deo za unos teksta, koji je i dalje glomazan, mislim ne skalira se.
- nicky
- Site Admin
Trenutno radim na popisu foruma, popisu tema unutar foruma i samim postovima i temama. Kad to porihtam da bude zadovoljavajuće ću se pozabavit sa unosima samih postova. Treba malo strpljenja za sveeQuivalent je napisao/la:odlično. Mada je i dalje preostao deo za unos teksta, koji je i dalje glomazan, mislim ne skalira se.
Ako vidite bug u tim djelovima prijavite ovdje. Kako započnem sa radom na nekom djelu budem napisala ovdje pa budite beta testeri