budi dobar pa rade meni to donirajVl@do je napisao/la:Zahvaljujući donorima organa, još jedna stara kanta će uskoro voziti Arch.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- audiosl4ve
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
A ne. Ovaj će biti izgleda glavni centralni PC u kući.
@audiosl4ve sat možeš podesiti u postavkama profila (ljetno računanje, označi "da") Evo i ja sam upravo podesio, nisam niti primijetio dok nisi spomenuo.
@audiosl4ve sat možeš podesiti u postavkama profila (ljetno računanje, označi "da") Evo i ja sam upravo podesio, nisam niti primijetio dok nisi spomenuo.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Cooleech
- Moderator
Nije njemu ime Rade, već Vlado..audiosl4ve je napisao/la:budi dobar pa rade meni to doniraj
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- audiosl4ve
rade=rađe. Cool je malo previse kul jelde 
ma salim se ja. Ja znam da meni nema pomoci sve dok si novu kantu ne nabavim. Nadam se da ce biti ovo ljeto. A do tad mi je u oci upao jako awesome wm. Mislim da cu ici sa time i archom kada uspostavim novu kantu. A do tada sam tihi sudionik i dezurni spamer za sve nevezano uz linux ocdje
ma salim se ja. Ja znam da meni nema pomoci sve dok si novu kantu ne nabavim. Nadam se da ce biti ovo ljeto. A do tad mi je u oci upao jako awesome wm. Mislim da cu ici sa time i archom kada uspostavim novu kantu. A do tada sam tihi sudionik i dezurni spamer za sve nevezano uz linux ocdje
Inace, kaze se radije :p
Poslano s moga džepnog televizora koristeći Tapatalk
nemoojte da vam lupim format C:
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- jurastublic
Cooleech je napisao/la:Nije njemu ime Rade, već Vlado..audiosl4ve je napisao/la:budi dobar pa rade meni to doniraj![]()
Može i "...draže bi mi bilo da...".iweb je napisao/la:Inace, kaze se radije :p
Ali onda bi se Vlado umjesto Rade zvao Draža.
Lupi ti bolje kakvu tetu umjesto formata C:shrike je napisao/la:nemoojte da vam lupim format C:
- Abzeenth
- Site Admin
Može i "preferirao bih da"jurastublic je napisao/la:Cooleech je napisao/la:Nije njemu ime Rade, već Vlado..audiosl4ve je napisao/la:budi dobar pa rade meni to doniraj
Može i "...draže bi mi bilo da...".iweb je napisao/la:Inace, kaze se radije :p
Ali onda bi se Vlado umjesto Rade zvao Draža.
U tom slučaju bi se Vlado zvao...PREFERANS
Prefer@ns, valjda