openSUSE 13.2

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
stefan
Moderator
Spol: M

Re: openSUSE 13.2

Post Postao/la stefan »

Da, potpuno te razumijem... I ja ću sačekati 10-ak dana iako, prema najavama, ovo bi morao biti jako stabilan i ispoliran release. Za razliku od nekih prošlih koji su prvih mjesec dana dosta štucali...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Pa i meni se tako čini, a sve prema iskustvima ekipe koja vrti Factory i tvrdi da im je "dosadan". to sve govori. :D
bluestree

Post Postao/la bluestree »

OpenSUSE , barem što se mene tiče nije nikada do sada bio ovako ispoliran i stable kao što je trenutno. Moglo bi se reći ,početak neke nove ere
People disagree with me. I just ignore them.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

stefan je napisao/la:Da, potpuno te razumijem... I ja ću sačekati 10-ak dana iako, prema najavama, ovo bi morao biti jako stabilan i ispoliran release. Za razliku od nekih prošlih koji su prvih mjesec dana dosta štucali...
Grof je napisao/la:Pa i meni se tako čini, a sve prema iskustvima ekipe koja vrti Factory i tvrdi da im je "dosadan". to sve govori. :D
Orkh je napisao/la:OpenSUSE , barem što se mene tiče nije nikada do sada bio ovako ispoliran i stable kao što je trenutno. Moglo bi se reći ,početak neke nove ere

Iz vaših usta u uši boga Susea. :hihi

Baš podgrijavate predrelease atmosferu.
Zarazit ćete nekog. :thmb-up

Bajdvej, kako sam slučajno uništio Manjaro, pa sad imam finih slobodnih particija, ima li kakvih zamki u slučaju dualbuta 13.1/13.2?
Sve mi je uvijek odvojeno, osim swapa, naravno. Zanimaju me mogući problemi. :hmm
Where there is a gui there's a way.
bluestree

Ako ti šta znači , ja sam prije par dana Arch zamijenio sa 13.2 i sad imam tripleboot sa factory,13.2 i winblows . U svakom slučaju Arch će nazad umjesto factory ,jer fac imam na drugoj mashini.
bluestree

Nadam se da nije kasno... Prije nego pokušaš, ako pokušaš ,u yastu promijeni ime distributora postojećeg gruba na13.1 i rebuild grub .nvazno je da nema opensuse u njemu. Ovo je važno pogotovo u efi da bi spriječio brisanje starog entry ,jer će se oba upisati kao opensuse.
Max Bunker

Post Postao/la Max Bunker »

Orkh je napisao/la:OpenSUSE , barem što se mene tiče nije nikada do sada bio ovako ispoliran i stable kao što je trenutno. Moglo bi se reći ,početak neke nove ere
Ma da.. Jel bi se i okladio u to ? Hheee

Šalim se malo, no vidjet ćemo po izlasku porast ( ili pad) prijava problema i bugova na službenim forumima i kanalima..
bluestree

Ja bi se odmah okladio u to što sam napisao . :)
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Orkh je napisao/la:Ako ti šta znači , ja sam prije par dana Arch zamijenio sa 13.2 i sad imam tripleboot sa factory,13.2 i winblows . U svakom slučaju Arch će nazad umjesto factory ,jer fac imam na drugoj mashini.
Orkh je napisao/la:Nadam se da nije kasno... Prije nego pokušaš, ako pokušaš ,u yastu promijeni ime distributora postojećeg gruba na13.1 i rebuild grub .nvazno je da nema opensuse u njemu. Ovo je važno pogotovo u efi da bi spriječio brisanje starog entry ,jer će se oba upisati kao opensuse.
Nemam uefi, al mogućih problema s grubom se, vidiš, nisam sjetio. :zvizdi
Zahvaljujem na savjetu. :thmb-up

Moj tripleboot je trenutno dualboot. Još desetak dana.
Zapravo mi je plan ostaviti za sada 13.1 koji radi savršeno i složen je onako kako želim. Na mjesto pokojnog Manjara staviti budući Tumbleweed ili 13.2, a kasnije, kad spomenute dobro isprobam, pregaziti 13.1 jednim od njih. Tako mi ostaje tripleboot 13.2/Tumble/W7.
Eto. :zamisljen

Edit: Baš sa htio predložiti da se bivši nastavak teme odreže i preseli, a vi ste to već obavili.
Where there is a gui there's a way.
bluestree

Evo vec par dana vozim RC i utisci su prilicno dobri , ali od prvog dana mi console random crashala , odnosno freezala system tako da ga nikako nisam uspijevao povratiti. Glavu razbijao, nema gdje nisam gledao , skoro pa i odustao . Na kraju u biosu isklljucim NVidiu i vidi cuda sve radi k'o sat. Tuzno kako ova NVidia uvijek uprska stvar . Fakat nema smisla vise pface
Odgovori