iweb je napisao/la:Ja sam na Sabayonu trenutno. Zakon distra![]()
Savjet za promjenu distre ;)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Savjet za promjenu distre ;)
udreš debian testing i ne misliš se 
Htio sam nešto što mi je nepoznato.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
- Medo_os
- Spol: M
- Kontakt:
Nakon Ubuntua sam prešao na Fedoru, a na drugom računalu mi je Mint 14.
S Mintom sam zadovoljan i to radi bez greške, ali imam drugi problem.
Kao što sam i pisao na forumu imam problema sa Fedorom i Draftsigtom (CAD program , ako netko nije pratio) i nikako da to uparim.
Moje pitanje: koja distra podržava rad na dva monitora i nema problema sa bluetooth tipkovnicom/mišem.
Htio bih isprobati nešto drugo, dok ne nađem dobru dušu oja bi mi pomogla s Fedorom.
Hvala!
S Mintom sam zadovoljan i to radi bez greške, ali imam drugi problem.
Kao što sam i pisao na forumu imam problema sa Fedorom i Draftsigtom (CAD program , ako netko nije pratio) i nikako da to uparim.
Moje pitanje: koja distra podržava rad na dva monitora i nema problema sa bluetooth tipkovnicom/mišem.
Htio bih isprobati nešto drugo, dok ne nađem dobru dušu oja bi mi pomogla s Fedorom.
Hvala!
meni je gušt malo "provozat" novu verziju neke distre (Fedora, openSUSE), ali se generalno držim Debian unstable kao glavni OS, a Slackware backup...
tlaka mi je navikavat se na nove stvari
- Medo_os
- Kontakt:
Iz tvojih iskustava odgovara li nešto mojim zahtjevima?Shicy je napisao/la:meni je gušt malo "provozat" novu verziju neke distre (Fedora, openSUSE), ali se generalno držim Debian unstable kao glavni OS, a Slackware backup...
heh, nemam ti iskustva sa plavim zubima, ni sa radom na 2 monitora jer nemam takve uređaje doma...nadam se da će ti naletit netko tko zna...
- Medo_os
- Kontakt:
Ne, nisam rekao da mora biti Fedora. Fedora mi neodgovara ako ne rješim problem sa Draftsightom (aplikacija koja se jednostavno ne želi instalirati).Shicy je napisao/la:heh, nemam ti iskustva sa plavim zubima, ni sa radom na 2 monitora jer nemam takve uređaje doma...nadam se da će ti naletit netko tko zna...
Zato i tražim nešto drugo kao rezervni plan, samo da podržava rad na dva monitora i da bluetooth radi bez kilometarskih redaka u terminalu
kažem ti da ne znam kako igdje funkcionira blutut niti 2 monitora...kad takve uređaje neman doma xD
Shicy je napisao/la:da možda "ono nešto" nisu predinstalirani kodeci?