Medojedni jazavac je napisao/la:ak imas kravu, mozes bit i mladenka.Abzeenth je napisao/la:JA ĆU BIT KUMA~~!!!!!!!!![]()
Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fejsbukmanija?!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Abzeenth
- Site Admin
Ne, ne mogu nikako, ja se strašno bojim krava. I koza. I konja isto.Medojedni jazavac je napisao/la:ak imas kravu, mozes bit i mladenka.
Sorry.
-
Slamd64
Taman za nas dvojicuMedojedni jazavac je napisao/la:pa to mi je taman!Cooleech je napisao/la:Medojedni, dvi su se već udale, ostaju ti ove mlađe ('93. i '95. godište).Nosi sve!
-
Staromodan
I meni je bio zanimljiv, jer sam se na početku čuo s osobama koje nisam dugo vidio.
Kasnije se stvarni život preselio na fb.
Npr. kad te netko iz susjedstva pozove da se idete naći na... fb!
Ili kad djeca, kojima bi mogao biti roditelj da sam se počeo kresati u njihovim godinama, počnu sa natjecanjem koja je odraslija.
Ili kad se stare babe natječu koja je mlađa.
Ili razmišljanja vršnjaka, nakon kojih Džekes izgleda kao svakodnevna normalna pojava.
Da, znam... smanjim pristup podatcima, brišem višak nepotrebnih poznanika, ali koji je na kraju smisao svega toga?
Ako tko i izlazi van, to su većinom preseravanja po kafićima.
A i ono što ostane na internetu, brzo izbriše profil ili se prilagodi tome ili samo pazi na životinje na farmi (igra li se to još uvijek?).
Prije nekoliko mjeseci sam ga planirao opet napraviti, pa imati samo nekolicinu osoba u prijateljima, ali ti normalni koje sam poznavao su obrisali profil (ustvari, vjerojatno deaktivirali).
I evo mene tu...
Kasnije se stvarni život preselio na fb.
Npr. kad te netko iz susjedstva pozove da se idete naći na... fb!
Ili kad djeca, kojima bi mogao biti roditelj da sam se počeo kresati u njihovim godinama, počnu sa natjecanjem koja je odraslija.
Ili kad se stare babe natječu koja je mlađa.
Ili razmišljanja vršnjaka, nakon kojih Džekes izgleda kao svakodnevna normalna pojava.
Da, znam... smanjim pristup podatcima, brišem višak nepotrebnih poznanika, ali koji je na kraju smisao svega toga?
Ako tko i izlazi van, to su većinom preseravanja po kafićima.
A i ono što ostane na internetu, brzo izbriše profil ili se prilagodi tome ili samo pazi na životinje na farmi (igra li se to još uvijek?).
Prije nekoliko mjeseci sam ga planirao opet napraviti, pa imati samo nekolicinu osoba u prijateljima, ali ti normalni koje sam poznavao su obrisali profil (ustvari, vjerojatno deaktivirali).
I evo mene tu...
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Abz, budi kuma, neka ove dvi parte ća, a za mladenku ćemo još vidit.Abzeenth je napisao/la:Ne, ne mogu nikako, ja se strašno bojim krava. I koza. I konja isto.Medojedni jazavac je napisao/la:ak imas kravu, mozes bit i mladenka.![]()
Sorry.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- glaskoncILLa
ne moras ti nista sa kravom, samo ju proslijedis.Abzeenth je napisao/la:Ne, ne mogu nikako, ja se strašno bojim krava. I koza. I konja isto.Medojedni jazavac je napisao/la:ak imas kravu, mozes bit i mladenka.![]()
Sorry.
poslije kad ju treba musti, upotrijebi staru muzeva-je-uvijek-zadnja-da-draga taktiku.
vazno je da se dokopas cetvrtine brijega.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- glaskoncILLa
vidi ga, pobrao lovu i sad bonkasi i i ideeemoooo;
http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti ... 72960.html

http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti ... 72960.html
...."Have you mooed today?"...
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ja rasčistio moj za 40 manje prijatelja(poznanika)pola nisam ni znao koji su 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware