Zole je li to xubuntu?
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
jup... 12.04 na kucnom starom kompu
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- r3bl
- Spol: M
- Kontakt:
Nakon malo više čačkanja otkrio sam da je poprilično lagano uređivati čitav izgled defaultne teme. Sve je sam CSS kod tako da nemam problema što se toga tiče, veći mi je problem urediti neki Conky nego temu.vision je napisao/la:ja prvi![]()
ok, u redu je ovo, ali nakon izlaska Lune, dali je ovo bilo moguće uraditi (bez korišćenja Tweak alata).
Dodavati jednostavno launchere u panel (slično kao u gnome panel ili neki drugi), napraviti proziran panel ili promijeniti mu boju, kao i prilagoditi visinu panela (nešto se moglo pomoću dconf)? Plank docky je jednostavno uređivati ga tekstualno kroz fajl u home folderu.
Ne shvati ovo kao provociranje ili nešto drugo, lijepo je dotjerati desktop!
U terminalu:
Kod: Označi sve
sudo scratch-text-editor /usr/share/themes/elementary/gtk-3.0/apps.cssKod: Označi sve
background-color: alpha (#000, 0.3);Sada stvarno smatram da mogu sve da doradim, tako da će definitivno neki još zanimljiviji screenshot-ovi biti postavljeni u ovoj temi u skorije vrijeme.
wget -O aery-for-elementary-v01.tgz https://copy.com/dZwcVNWc6CKC/eary-for-elementay-v01.tar.gz?download=1
mkdir -p ~/.icons/
cp aery-for-elementary-v01.tgz ~/.icons/
rm aery-for-elementary-v01.tgz
cd ~/.icons/
tar -xvzf aery-for-elementary-v01.tgz
rm aery-for-elementary-v01.tgz
gsettings set org.gnome.desktop.interface icon-theme ‘aery-for-elementay-v01′
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
hvala domi.. no mislo sam na ikone u planku.. ove druge su mi čist ok 
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 27 tra 2014, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Bertone je napisao/la:hvala domi.. no mislo sam na ikone u planku.. ove druge su mi čist ok
zole052 je napisao/la
Evo, našao iOS7 ikone

Ako nekom treba:

Ako nekom treba:
sudo add-apt-repository ppa:elementary-br/projects
sudo apt-get update
sudo apt-get install ieos7-icons- vision
- Spol: ♂
[offtopic]
Ko je rekao da se u ovoj distri ne može ništa napraviti? Ja sam samo rekao za wingpanel (jer sam koristio i Pear i Elementary u početku) i ubacivanje appleta mi nije išlo, ali sam zato mijenjao temu, a sada vidim da niču tweakovi kao pečurke. Nisam ja ovdje nikakvi genijalac
jer sam i iz obje distre izbrisao ove programe i ubacio druge. 
[/offtopic]
Ko je rekao da se u ovoj distri ne može ništa napraviti? Ja sam samo rekao za wingpanel (jer sam koristio i Pear i Elementary u početku) i ubacivanje appleta mi nije išlo, ali sam zato mijenjao temu, a sada vidim da niču tweakovi kao pečurke. Nisam ja ovdje nikakvi genijalac
[/offtopic]