to je zapravo dobro. Očito se nema kaj ispravitistefan je napisao/la:Nešto su se smirili updejti. Ovaj tjedan gotovo ništa nije stiglo. Možda 2-3 paketa.
openSUSE 12.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.2
to je jako dobro
stabilizirala se situacija i sad slijedi lagano krstarenje
stabilizirala se situacija i sad slijedi lagano krstarenje
Gdje vam je avanturistički duh... 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
imam Debian Unstable... 
Ma šalim se... iako mi je stabilnost najvažnije... nekako željno očekujem updejte... dobijem osjećaj da sustav evoluira... 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
potpuno te shvaćam, ima nešto u tom osjećaju 
meni je Sid glavni OS a Slack mi je backup ako ovi počne divljat
meni je Sid glavni OS a Slack mi je backup ako ovi počne divljat
Kad dođe KDE 4.10 imati ćeš avanturizma i previšestefan je napisao/la:Gdje vam je avanturistički duh...
Meni je ovako super! Evolucije očekujem updejtima samog SUSE-astefan je napisao/la:Ma šalim se... iako mi je stabilnost najvažnije... nekako željno očekujem updejte... dobijem osjećaj da sustav evoluira...
Stigao novi build KDE-a 4.9.3... Updejt od 200-tinjak MB.