[/url][/url]Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
[url][url=http://www.pohrani.com/?2i/fN/3khJ2I1u/prikazzaslona.png]
[/url][/url]
[/url][/url]Re: Kako izgleda vaš desktop
@dajac
kompa, aj ponovno baci oko na ovaj topi/post
.. i ne razumijem zašto ti je teško koristiti gumb PRIKAZ prije gumba POŠALJI
kompa, aj ponovno baci oko na ovaj topi/post
.. i ne razumijem zašto ti je teško koristiti gumb PRIKAZ prije gumba POŠALJI
pa jbg,probavam i neće,kopiram url i između zaljepim sliku,lupim prikaz i vidiš što mi izbaci
pa ne kopiraš ništa između nečeg.. samo u prazan prostor zalijepiš treći link s pohrani..
ako nešto kopiraš između
onda je to slika s weba gdje kopiraš link na tu sliku (no slika ne smije biti šira od 800 pixela), ali ti to ne treba kad koristiš pohrani.com
EDIT: odi na uređivanje svog posta i obriši prvu i zadnju uglatu zagradu sa svime što se nalazi unutra, klik na pregled i klik na pošalji ako je sve ok
ako nešto kopiraš između
EDIT: odi na uređivanje svog posta i obriši prvu i zadnju uglatu zagradu sa svime što se nalazi unutra, klik na pregled i klik na pošalji ako je sve ok
ovo crveno brišeš, to ti je višakdajac59 je napisao/la:[url][url=http://www.pohrani.com/?2i/fN/3khJ2I1u/prikazzaslona.png][/url][/url]
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 29 sij 2014, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
u pohrani.com sam ubacio sliku,treći link sam kopiro i odem na odgovori,tu kliknem url,malo razmaknem i priljepim tu sliku,jel tak i lupim prikaz gdje vidim sliku ali mi je mala
Pa ne trebaš klikati na url, img ili bilo što drugo, taj treći link je već formatiran za objavu na forumu 
pa kako onda kad sam odradio tj.ubacio u pohrani.com???
A jeste uneredili temu 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
ja stvarno ne znam kako da objasnim jasnije
ajde otvori prazan okvir za odgovori i samo u njega kopiraj cijeli treći link sa pohrani i klik na pošalji, pa ćeš vidjeti što se dogodi
ništa drugo ne klikći, samo kopiraj čisti link
ajde otvori prazan okvir za odgovori i samo u njega kopiraj cijeli treći link sa pohrani i klik na pošalji, pa ćeš vidjeti što se dogodi
ništa drugo ne klikći, samo kopiraj čisti link