zole052 je napisao/la:...xfce je xfce...
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Kako izgleda vaš desktop
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- holden
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
faenza, neka plava verzija, progoglaj
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- holden
Da nije možda faience-azur? 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
ja mislim da je ova... http://gnome-look.org/content/show.php/ ... ent=129008holden je napisao/la:Da nije možda faience-azur?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- zagortenay
Kad se pravi tema za xfce, je li se pravi tema za kompletan sistem (i windowsi) ili ima neki shell koji je odvojen, i je li iko probao koristiti compiz sa emaraldom u xfce-u?
No pain,no pain!
stize nam prva xfce tema od zagortenaya?zagortenay je napisao/la:Kad se pravi tema za xfce, je li se pravi tema za kompletan sistem (i windowsi) ili ima neki shell koji je odvojen, i je li iko probao koristiti compiz sa emaraldom u xfce-u?

compiz radi ali nemaju ga sve distre za lagano instalirati a i njegov razvoj je gotov osim unutar ubuntua, emerald slicna stvar... to je vise manje sve umrlo nakon nestanka gnometa 2
- zagortenay
Nemoj se previše radovati.Nisi mi odgovorio na glavno pitanje.Je li tu ima odvojeni "shell" ili se tema pravi za kompletan sistem.Jer gtk2 temu ne bih pravio ni da me isplatite 
No pain,no pain!
googlaj, ne vjerujem da je netko ovdje radio temu za xfce da ti zna sve sa sigurnoscu recizagortenay je napisao/la:Nemoj se previše radovati.Nisi mi odgovorio na glavno pitanje.Je li tu ima odvojeni "shell" ili se tema pravi za kompletan sistem.Jer gtk2 temu ne bih pravio ni da me isplatite