Facebook Messenger zato koristim, odlican
Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fejsbukmanija?!
ja niti ne koristim tu aplikaciju, nije da gledam sto ljudi stavljaju na facebook a pogotovo ne na mobitelu, skroz mi je odlogirana ta glupa aplikacija iako se opet sama pokrene u ramu :/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Markec
- Spol: M
mislim da nije problem u aplikaciji, nego u serveru sa koje aplikacija preuzima podatke.Suko je napisao/la:Kažu i da je ta iPhone verzija katastrofa.
Al, koliko sam shvatio njima u FB-u je u interesu da ne koristite te mobilne aplikacije nego web browser i da im klikate na reklame. Tu oni zarađuju.
Aplikacija neče raditi bez interneta, čim se spojim na net onda osvijezi poruke premda fale one friške koje sam sa kompa slao. Tako da je do servera a ne do aplikacije. Možda isprobavaju novi windows server koji im radi probleme.
Ja mislim da bi facebook na mobu mogao biti odličan kao web aplikacija i nebi bilo problema sa tim porukama ? jer bi prikazivalo poruke kao da je riječ o kompu a ne o mobu ? Mana bi bilo to da bi učitavalo više podataka nego aplikacija.
nedavno sam citao, cini mi se da cent os koriste na serverima...Markec je napisao/la:Možda isprobavaju novi windows server koji im radi probleme.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
PRed nekih godinu možda ni toliko se facebook prebacil na cent os kad im isteknul period gratis korištenja windows servera.
- Suko
- Site Admin
Niste me shvatili.Markec je napisao/la:mislim da nije problem u aplikaciji, nego u serveru sa koje aplikacija preuzima podatke.Suko je napisao/la:Kažu i da je ta iPhone verzija katastrofa.
Al, koliko sam shvatio njima u FB-u je u interesu da ne koristite te mobilne aplikacije nego web browser i da im klikate na reklame. Tu oni zarađuju.
Aplikacija neče raditi bez interneta, čim se spojim na net onda osvijezi poruke premda fale one friške koje sam sa kompa slao. Tako da je do servera a ne do aplikacije. Možda isprobavaju novi windows server koji im radi probleme.
Ja mislim da bi facebook na mobu mogao biti odličan kao web aplikacija i nebi bilo problema sa tim porukama ? jer bi prikazivalo poruke kao da je riječ o kompu a ne o mobu ? Mana bi bilo to da bi učitavalo više podataka nego aplikacija.
Jel se na toj mobilnoj aplikaciji prikazuju njihove reklame?
Ako ne, Fejsbuk ne zarađuje na mobilnoj aplikaciji. A na web browseru dobiješ reklame uz Fejsbuk i tamo oni zarađuju.
Fejsbuk zarađuje najviše na reklamama. Na mobitelu nemaju nikakvu zaradu. Zato im i aplikacija ne valja. Da bi koristitli što više browser.
ja do nedavno nisam ni znao da facebook ima reklamaSuko je napisao/la:Niste me shvatili.Markec je napisao/la:mislim da nije problem u aplikaciji, nego u serveru sa koje aplikacija preuzima podatke.Suko je napisao/la:Kažu i da je ta iPhone verzija katastrofa.
Jel se na toj mobilnoj aplikaciji prikazuju njihove reklame?
Ako ne, Fejsbuk ne zarađuje na mobilnoj aplikaciji. A na web browseru dobiješ reklame uz Fejsbuk i tamo oni zarađuju.
Fejsbuk zarađuje najviše na reklamama. Na mobitelu nemaju nikakvu zaradu. Zato im i aplikacija ne valja. Da bi koristitli što više browser.
- Markec
Suko ja sam te i iz prva razumio, ali neki su zaklučili da je aplikacija ta koja radi probleme pa sam ja pojasnio da to manje vjerojatno.
Suko da to namjerno rade nekako je manje vjerojatno jer bi tada ljudi počeli prelaziti na konkurenciju u ovom slučaju google+ pa im to nije u interesu.
Možda to i rade, no znaj da nemaju svi kompove, nemaju svi internet doma a i facebook je imao namjeru napraviti facebook mobitel jer ga svi imaju, sve više ljudi prelaze na smartphone. Mislim ako bi facebook htio prihode iz reklama da im nije problem napraviti na dnu ili sa strane negdje minireklame kao što google radi sa aplikacijama koje besplatno ljudi objave na gplay ili android market.
Suko da to namjerno rade nekako je manje vjerojatno jer bi tada ljudi počeli prelaziti na konkurenciju u ovom slučaju google+ pa im to nije u interesu.
Možda to i rade, no znaj da nemaju svi kompove, nemaju svi internet doma a i facebook je imao namjeru napraviti facebook mobitel jer ga svi imaju, sve više ljudi prelaze na smartphone. Mislim ako bi facebook htio prihode iz reklama da im nije problem napraviti na dnu ili sa strane negdje minireklame kao što google radi sa aplikacijama koje besplatno ljudi objave na gplay ili android market.
Markecovi se postovi čitaju u jednom dahu 
Stavi nekad neki interpunkcijski znak, ako ništa, onda iz baze
Stavi nekad neki interpunkcijski znak, ako ništa, onda iz baze