max360se je napisao/la:Nene wwan kartica je taj modem o kojem pricam. Imam utor za SIM, ali ne i wwan karticu.
znaci , mislis da bi mogao sa sim karticom i sa wwan karticom na net ici bez onih silnih usb stickova ?
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Tjeram Linux i wannabee Linux korisnika sa wannabee ict portala sa naših prostora na wiki.open.hr a one koji pokažu barem malo mozga u glavi, zainteresiranosti i volje za učenjem upućujem na naš forum. Malo lurkal po pce i na neke stvari puknul pogotovo kad pročital da su autori kao ict stručnjaci sa 10+ godina iskustva.
Većina tih "stručnjaka" ne zna za ništa osim M$-a i njihovih poluproizvoda, pa te to ne treba čudit. Možda pretjerujem kad kažem za win da su poluproizvod, ali me muka uhvati kad vidim win desktop slike i IMNHO ogavno im sučelje.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Al nerviraju me. Proba Ubuntu ili Mint na 10 minuta i odmah popljuje i cjeli kernel i sve alate a nije ga probal instalirati i to zato jer njemu neradi world of warcraft
Lutherus je napisao/la:Al nerviraju me. Proba Ubuntu ili Mint na 10 minuta i odmah popljuje i cjeli kernel i sve alate a nije ga probal instalirati i to zato jer njemu neradi world of warcraft
to ti je kada das djeci kojima kompjuter = konzola ... iliti samo za igranje
inace reci im neka kupe crossover games koji je jeftiniji od windoza pa ce mu wow raditi
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ma kužim za razmažena derišta sa kompom vrijednosti mog auta ali ljudi od 25+ godina sa diplomama foi/fer/etfos. Njih ne kužim. Svaki puta me nanovo šokiraju, pogotovo oni koji se erade toliko vrsnim poznavaocima Linuxa a zbunjuje iz dconf
Odma mi kafetin treba.