čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la zole052 »

koja opaka igra :mrgreen:
Lollipop Chainsaw - Announcement Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=nRfroCeDk2E
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
scheissman

Post Postao/la scheissman »

max360se je napisao/la:Nene wwan kartica je taj modem o kojem pricam. Imam utor za SIM, ali ne i wwan karticu.

znaci , mislis da bi mogao sa sim karticom i sa wwan karticom na net ici bez onih silnih usb stickova ?
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
max360se

Post Postao/la max360se »

Pretpostavljam da da ali nikad nisam imao priliku da to isprobam, a miniPCIe WWAN kartice su skupe
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Tjeram Linux i wannabee Linux korisnika sa wannabee ict portala sa naših prostora na wiki.open.hr a one koji pokažu barem malo mozga u glavi, zainteresiranosti i volje za učenjem upućujem na naš forum. Malo lurkal po pce i na neke stvari puknul pogotovo kad pročital da su autori kao ict stručnjaci sa 10+ godina iskustva.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Većina tih "stručnjaka" ne zna za ništa osim M$-a i njihovih poluproizvoda, pa te to ne treba čudit. Možda pretjerujem kad kažem za win da su poluproizvod, ali me muka uhvati kad vidim win desktop slike i IMNHO ogavno im sučelje.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Lutherus

Al nerviraju me. Proba Ubuntu ili Mint na 10 minuta i odmah popljuje i cjeli kernel i sve alate a nije ga probal instalirati i to zato jer njemu neradi world of warcraft
max360se

Tako je vecina takvih. Popljuvaju oni i za manje stvari.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:Al nerviraju me. Proba Ubuntu ili Mint na 10 minuta i odmah popljuje i cjeli kernel i sve alate a nije ga probal instalirati i to zato jer njemu neradi world of warcraft
to ti je kada das djeci kojima kompjuter = konzola ... iliti samo za igranje :)

inace reci im neka kupe crossover games koji je jeftiniji od windoza pa ce mu wow raditi ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Ma kužim za razmažena derišta sa kompom vrijednosti mog auta ali ljudi od 25+ godina sa diplomama foi/fer/etfos. Njih ne kužim. Svaki puta me nanovo šokiraju, pogotovo oni koji se erade toliko vrsnim poznavaocima Linuxa a zbunjuje iz dconf :facepalm
Odma mi kafetin treba.
max360se

To ti je dokaz kakav utjecaj je Microsoft imao svojevremeno a donekle i sada. Vecina su ucili na Windowsima i klikalicama.

Inace i ti gutas kafetine kad te glava boli
Zaključano