čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
bas sam bacio oko imas i novu verziju mageia 3 koja je beta2 pa ce mozda biti i malo "zanimljivija" 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@zole, max: zanimljiv prijedlog 
moga bi vidit kakva je Mandriva, ne znam koristi li je itko
moga bi vidit kakva je Mandriva, ne znam koristi li je itko
Pocni od mandrive, ima vrijeme raspada
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
hvala na savjetima, skida se Mandriva 
"In our opinion, the best Linux OS out there. Simple, open & innovative.", kažu oni...vidit ćemo, viidit ćemo
"In our opinion, the best Linux OS out there. Simple, open & innovative.", kažu oni...vidit ćemo, viidit ćemo
Poznavajuci tebe Mandriva ce radit kao urica 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
hoćeš reći da sam toliki nesretnik? 
Ili sretnik ovisi kako gledas