čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: čavrljanje
@Bertone
U bivšoj firmi ( jedno osiguranje koje zvuči kao odvjetnička komora ili obrtnička ( nisam siguran ) )
dali mi samo monitor, miš i tipkovnicu. Oko 2 tjedna ja čekal da dođe i računalo pošto periferiju imam a njima nije bilo jasno zašto ne šaljem izvješća mailom i zašto nikad ne palim računalo sve dok me nisu prozvali na jednom sastanku radi toga.
U bivšoj firmi ( jedno osiguranje koje zvuči kao odvjetnička komora ili obrtnička ( nisam siguran ) )
dali mi samo monitor, miš i tipkovnicu. Oko 2 tjedna ja čekal da dođe i računalo pošto periferiju imam a njima nije bilo jasno zašto ne šaljem izvješća mailom i zašto nikad ne palim računalo sve dok me nisu prozvali na jednom sastanku radi toga.
.. ima i nastavak priče, krajem godine krenuli ocjenjivati šefovi nas radnike s godišnjim ocjenama i lik s monitorom dobije peticu iz poznavanja tehnike (računala) i korištenja aplikacija .. ja sam dobio trojku 
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
vise knjige, manje fejsbukaBertone je napisao/la:.. ima i nastavak priče, krajem godine krenuli ocjenjivati šefovi nas radnike s godišnjim ocjenama i lik s monitorom dobije peticu iz poznavanja tehnike (računala) i korištenja aplikacija .. ja sam dobio trojku
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Lutherus
Smijurija bila kad kod nas u firmi stavili opensuse a onda ljudima rekli da je to posebno rađen windows 7 samo za naše potrebe poslan iz cebntrale iz Klagenfurta
i svi sretni presretni i kak sve divno radi.
-
Slamd64
Ja sam u srednjoj radio seminarski rad iz izborne nastave iz Informatike, tema Maticne ploce. Dobio sam naravno najvecu ocjenu, a to mi je bilo prvo "predavanje" u zivotu 
- Heisenberg
Vise J.R.R Tolkiena, manje lajkanjaMedojedni jazavac je napisao/la:vise knjige, manje fejsbukaBertone je napisao/la:.. ima i nastavak priče, krajem godine krenuli ocjenjivati šefovi nas radnike s godišnjim ocjenama i lik s monitorom dobije peticu iz poznavanja tehnike (računala) i korištenja aplikacija .. ja sam dobio trojku
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Kaj je to lajkanjeHeisenberg je napisao/la:Vise J.R.R Tolkiena, manje lajkanjaMedojedni jazavac je napisao/la:vise knjige, manje fejsbukaBertone je napisao/la:.. ima i nastavak priče, krajem godine krenuli ocjenjivati šefovi nas radnike s godišnjim ocjenama i lik s monitorom dobije peticu iz poznavanja tehnike (računala) i korištenja aplikacija .. ja sam dobio trojku
Bio sam maloprije u Mercatone-u u Stupniku (dio N.Zagreba) i malo sam prošvrljao po odjelu s laptopima .. onda mi je sinula budalaština na pamet i desetak minuta kasnije na svima je početna strana u Firefox-u ili IE bila: http://www.linuxzasve.com/ 
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
E, to je Bertone ono što treba lajkati ali ova tema nema zahvale pa da stisnem.

Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe