sta je bolje od sms-a?Vl@do je napisao/la:Da, 3G. Ali i pametni telefoni mogu koristiti zero opciju free. Bolje od SMS-a.
Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fejsbukmanija?!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Preko facebook sučelja slati neograničen broj poruka pod uvjetom da primatelj ima facebook profil.zole052 je napisao/la: sta je bolje od sms-a?
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
pa normalno, ja zato i koristim facebook... 10 kn 100 Mb prometa na tele2 i imam za sitno surfanje, chat i poruke na facebooku cijeli mjesec, jos 20 kn na razgovore i sms-ove i eto oko 30-40 kn mjesecno na mobVl@do je napisao/la:Preko facebook sučelja slati neograničen broj poruka pod uvjetom da primatelj ima facebook profil.zole052 je napisao/la: sta je bolje od sms-a?
a ne kada ljudi trose po 100-200-300 kn na mobitel
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
20 kuna na razgovore i SMS-ove?
Dobar si.
Bome znaš ušparati!
Dobar si.
Bome znaš ušparati!
pa razgovaram samo da se dogovorim da se nadjemo pa onda pricamo ako imamo sta a sms saljem kada ne mogu preko gtalka i facebooka...Suko je napisao/la:20 kuna na razgovore i SMS-ove?
Dobar si.
Bome znaš ušparati!
mozda nije bas 20 mjesecno ali nije preko 30 kn + internet 10 kn mjesecno
ljudi trose puno jer su se otudjili pa razgovaraju preko mobitela umjesto u zivo... pa sjetite se kako smo dobro funkcionirali prije neke 99-2000. a danas vise "ne mogu zivjeti" bez mobitela
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
zole052 je napisao/la:...kako smo dobro funkcionirali prije neke 99-2000. a danas vise "ne mogu zivjeti" bez mobitela
Moj pogled na sve to.
- Markec
Znaš Zole, a i prije nisu baš tako razgovarali, evo ja sam čistio bakinu sobu, tako ima puno starih časopisa koji su stari preko 20 godina ili 30 godina, recimo Arena, i još neki slični časopisi.zole052 je napisao/la:Suko je napisao/la:20 kuna na razgovore i SMS-ove?
ljudi trose puno jer su se otudjili pa razgovaraju preko mobitela umjesto u zivo... pa sjetite se kako smo dobro funkcionirali prije neke 99-2000. a danas vise "ne mogu zivjeti" bez mobitela
I ono ja čitam malo da malo upoznam to doba, i na kraju nađem oglasnik, puno stranica di piše kako muškarcac trazi damu ili dama traži muskarca bla bla. a sada toga nema bar ne tolikoj mjeri.
Zbog toga zaklučujem da i tada nisu bili bas drustveni uzivo nego su slali pisma svojoj dragoj koju su upoznali preko oglasa
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
@Markec, krivo zaključuješ. Nije bilo facebooka, mobitela... ali smo se družili jako puno. U parku, na ulici, u stanu ili kući, na dvorištu, bilo gdje. Znali smo kao klinci uzeti gitaru i bez povoda napraviti nezaboravan party. Isto tako i odrasli su znali zapjevati na ulici nakon obavljenog posla (krovište na kući ili zalijevanje deke). Jedni drugima su puno pomagali. Rekao bih odnosi su bili zdraviji. Susjedi i rodbina su bili zajedno u svemu.
Okoliš u gradu uređivali su sami ljudi svako oko svoje zgrade zajedno sa djecom. Više smo se družili stvarno a ne virtualno.
Okoliš u gradu uređivali su sami ljudi svako oko svoje zgrade zajedno sa djecom. Više smo se družili stvarno a ne virtualno.
Moj pogled na sve to.
-
The Acacia Strain
sa mojim drustvom se nije nista promijenilo dolaskom fejsbuka.. jeste da se puno visi na njemu, ali izlasci su jednaki kao nekad.. i dalje se ode na plazu i cepa gitara i pije. rostilja se u sumi kad god je u proljece lijepo vrijeme.. fejs je jos vise pomogao za naci nove zenske, ali isto tako i za prekinut vezu 
ej ej... ne pricam ja kako je bilo prije 20-30 godina nego 12 -13 godina, tada sam imao 19-20 godina i sve je super funkcioniralo bez mobitela... na zalost onda su dosli "oni"... takozvani "ubrzivaci vremena"Markec je napisao/la:Znaš Zole, a i prije nisu baš tako razgovarali, evo ja sam čistio bakinu sobu, tako ima puno starih časopisa koji su stari preko 20 godina ili 30 godina, recimo Arena, i još neki slični časopisi.zole052 je napisao/la:Suko je napisao/la:20 kuna na razgovore i SMS-ove?
I ono ja čitam malo da malo upoznam to doba, i na kraju nađem oglasnik, puno stranica di piše kako muškarcac trazi damu ili dama traži muskarca bla bla. a sada toga nema bar ne tolikoj mjeri.
Zbog toga zaklučujem da i tada nisu bili bas drustveni uzivo nego su slali pisma svojoj dragoj koju su upoznali preko oglasa