Fedora 18 i Gnome 3.6
Jednostavno, uz malo izmjena
Sve je ZonColor, i tema, i shell i ikone, pa ih mijenjam iz dosade. Font je Ubuntu.
Wallpaper pokupljen negdje u bespućima interneta, ne sjećam se gdje.
mist je napisao/la:Fedora 18 i Gnome 3.6
Sve je ZonColor, i tema, i shell i ikone, pa ih mijenjam iz dosade. Font je Ubuntu.
Sad znamo da ti ime počinje sa "M" muahahahahhahahaha zeeeeehahahahahhaah
mist je napisao/la:Fedora 18 i Gnome 3.6
Desktop dana
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
iv@n je napisao/la:Distribucija: openSUSE 12.3 Radno okruženje: KDE SC 4.10.3 "release 1" Pozadina: priložena uz sustav Modifikacije: ikona za izbornik, fontovi
Desktop dana
Branimir je napisao/la:Čudo jedno kolko se Xfce može ušminkat!
Pa redom:
Xfwm, Metacity, GTK2, GTK3 teme: Orta
Ikone: Faenza Cupertino
Pokazivač: Oxygen
Sat/vrijeme i ostalo je Conky! Tema sata je HTC.
Fontovi su Ubuntu. (upucajte me, dobro mi zgledaju)
Desktop: Russian Circles
Bar s launcherima: Docky s classic temom.
Malo sam "hakirao" po config fajlovima Orte da dobijem npr., tabove kakve oću, bijele ikone na panelu i slično. Orta ima mogućnost raznih stilova tabova i sl, samo se trebaju promijeniti include linije u configovima raznoraznim Vidio sam jednu Orta "instalaciju" koja je imala GUI za to, radilo je kul al nije bilo GTK3 teme uključene pa su koma zgledale aplikacije poput Transmissiona, Audaciousa i sl, stoga sam potegnuo za ovom (najsvježijom) inačicom Orte, te "na žgance" izmjenio pojedinsti. (Tamni panel isto).
Također sam se naprčio i ovoj HTC skripti koja je imala krivu liniju puta prema grafikama vremena... Sve u svem, vrijedilo je, jer sad zgleda skoro ko KDE, al se ne ruši ništa i radi brže
Thunar mi je jedini odbojan malo, jer nema tabove ni tree view, al neka, negdje treba štedit, zato ima custom pluginove koje moš napravit sam pomoću skripti i rokaj desni gumb "učini ovo, ono".
Naravno, Debian, ništa drugo nikad više.
Desktop dana!
Evo i netbooka. Zapravo apsolutno identična stvar kao i na laptopu.
(ZonColor shell, tema, ikone, Ubuntu font, jedino sad znam da je wallpaper s VladStudio).
Nisam baš kreativna osoba, barem što se vizualnog dijela tiče.
mist je napisao/la:Evo i netbooka. Zapravo apsolutno identična stvar kao i na laptopu.
(ZonColor shell, tema, ikone, Ubuntu font, jedino sad znam da je wallpaper s VladStudio).
Nisam baš kreativna osoba, barem što se vizualnog dijela tiče.