Dobar je Numix, ja sam koristio te ikone u Openboxu, odmah sam se privikao
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Kopiraj ikone iz neke druge teme, koja ti se sviđa za task bar.
- holden
- Spol: M
Jeste. Stvarno su čiste ikonice, oči odmaraju uz njih. Uz to i koherentan izgled, koji je imho najveći problem u svim temama na linuxima, a pogotovu gtk de-ima. Zato sam se nadao da ću osposobiti Elegant Brit + Area o.42 teme, jer imaju i lightdm i gdm login teme urađene i wallpapere. Sve.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- zagortenay
Jel se zna kd će ih izbaciti.Super su!holden je napisao/la:Jeste. Stvarno su čiste ikonice, oči odmaraju uz njih. Uz to i koherentan izgled, koji je imho najveći problem u svim temama na linuxima, a pogotovu gtk de-ima. Zato sam se nadao da ću osposobiti Elegant Brit + Area o.42 teme, jer imaju i lightdm i gdm login teme urađene i wallpapere. Sve.
No pain,no pain!
- holden
Ja nisam našao nigde na netu, samo piše da nisu potpune na jednom github linku, i da su neke pozajmljene iz elementaryja, te da bezveze koristiš ako imaš tamniju temu. That's all. Imaš ti neku simple i flat za xfce? 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
jel ima za kde?zagortenay je napisao/la:Jel se zna kd će ih izbaciti.Super su!holden je napisao/la:Jeste. Stvarno su čiste ikonice, oči odmaraju uz njih. Uz to i koherentan izgled, koji je imho najveći problem u svim temama na linuxima, a pogotovu gtk de-ima. Zato sam se nadao da ću osposobiti Elegant Brit + Area o.42 teme, jer imaju i lightdm i gdm login teme urađene i wallpapere. Sve.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- holden
Instalirao Gnome Shell i probao sa pimpanjem. Kako vam se čini? (iskreno
)

- zagortenay
Nemam pojma....A valjda se može mal uštimati tat tema da radi i pod KDE-om...zole052 je napisao/la:jel ima za kde?zagortenay je napisao/la:Jel se zna kd će ih izbaciti.Super su!holden je napisao/la:Jeste. Stvarno su čiste ikonice, oči odmaraju uz njih. Uz to i koherentan izgled, koji je imho najveći problem u svim temama na linuxima, a pogotovu gtk de-ima. Zato sam se nadao da ću osposobiti Elegant Brit + Area o.42 teme, jer imaju i lightdm i gdm login teme urađene i wallpapere. Sve.
No pain,no pain!
- zagortenay
A šta čekaš sa tim elegance-colors programom već?holden je napisao/la:Instalirao Gnome Shell i probao sa pimpanjem. Kako vam se čini? (iskreno)
No pain,no pain!
- holden
?
edit: tek sad sam našao šta je to. Tačno bi mi to trebalo da usaglasim shell sa ovom siva temom, jer mi je to najteže naći. Al ne znam kako da osposobim elegance-colors. može neki tutorial za debian 7?
edit: tek sad sam našao šta je to. Tačno bi mi to trebalo da usaglasim shell sa ovom siva temom, jer mi je to najteže naći. Al ne znam kako da osposobim elegance-colors. može neki tutorial za debian 7?