Jesi posjetil temu openSUSE 12.3 - Tweakanje nakon instalacije ?
openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3
Kad nemaš KR410 repo 
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
sumski je napisao/la: Jesi posjetil temu openSUSE 12.3 - Tweakanje nakon instalacije ?
Vlado, Vlado...
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Uf, puno je toga što još nisam posjetio. Ali budem, svečano obećavam. Časna pionirska.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
KDE 4.10.5 u službenom update repozitoriju...
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Super, opet me openSUSE onak laganini iritira.
Zašto mi je zadnji update potgral Synaptiks touchpad KCm modul?? Pa bar je to do sada radilo kako treba...
The service "touchpad" does not provide an interface "KCModule" with keyword "synaptiks/kcm_synaptiks.py"
Zašto mi je zadnji update potgral Synaptiks touchpad KCm modul?? Pa bar je to do sada radilo kako treba...
The service "touchpad" does not provide an interface "KCModule" with keyword "synaptiks/kcm_synaptiks.py"
Evo ga, na... opet su zasrali sa Pyton SIP modulom koji nije kompatibilan sa synaptiks modulom. Iritantno.... naravno.... kad će se takve stvari više jednom na ovom susetu prestati događati!!!???
Kako mogu tako NE paziti na ovakve zavisnosti??
Fakat me živcira više sve to....
downgrade pyton-sip-a je rješio problem, ali ono....
Možda bi trebal koristiti openSUSE official repoe za KDE, pa toga ne bi onda bilo...
RuntimeError: the sip module implements API v10.0 but the PyKDE4.kdecore module requires API v9.2
Kako mogu tako NE paziti na ovakve zavisnosti??
downgrade pyton-sip-a je rješio problem, ali ono....
Možda bi trebal koristiti openSUSE official repoe za KDE, pa toga ne bi onda bilo...
RuntimeError: the sip module implements API v10.0 but the PyKDE4.kdecore module requires API v9.2
Grofe, sorry, ovo je bil moj za.... pustil sam sadržaj KDE:Qt u KR410, bez rebuilda pykde4 i o njemu ovisnih paketa. Trebalo bi biti riješeno. Za ubuduće, pykde4 ima hard dep na sip modul protiv kojeg je buildan.
Zašto mi Synaptiks danas OPET radi iste probleme?
Što se to sa Pythonom nije riješilo???
Što se to sa Pythonom nije riješilo???
Python-kde4 ovisi o python-sip(api) = 10.0, koji dolazi od python-sip verzije 4.14.7. Vjerojatno je problem zbog python-sipa. Provjeri da imaš ovu verziju.
pa i jest problem u tome. Već sam ga jednom downgrejdao, pa me čudi da nakon novog updejta moram opet. Pa kaj ti paketi nisu usklađeni?
Izgleda da ću morati maknuti te KDE semi official repoe jer su očito problematični i nedovoljno dobro ažurirani. Ne znam kaj bi drugo više rekel.
Izgleda da ću morati maknuti te KDE semi official repoe jer su očito problematični i nedovoljno dobro ažurirani. Ne znam kaj bi drugo više rekel.