Što čitate @ the moment?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Što čitate @ the moment?
Scott Jurek - Jedi i trči
Da ne ispadne da samo @dupin čita, ja sam od listopada do sada pročitao svu (do sad određenu) lektiru za treći razred osnovne

EDIT: Možda sam ovo ipak trebao postati u "Humor, šaljive slike/video... RELOADED"
- Pinokio - Carlo Collodi
- Sijač sreće - Božidar Prosenjak
- Vlak u snijegu - Mato Lovrak
EDIT: Možda sam ovo ipak trebao postati u "Humor, šaljive slike/video... RELOADED"
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
bertone je napisao/la:Da ne ispadne da samo @dupin čita, ja sam od listopada do sada pročitao svu (do sad određenu) lektiru za treći razred osnovne![]()
... i sad čekam 25. veljače da dobijem novu za veljaču/ožujak
- Pinokio - Carlo Collodi
- Sijač sreće - Božidar Prosenjak
- Vlak u snijegu - Mato Lovrak
Onda ćeš se čudit kad ti klinac dođe u 8. razred kako ne zna sastaviti ništa dulje od SMS-a
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
@ calisto053
Mora čitati. Kako će inače znati da nisu pročitani samo sažeci sa neta? Ako zato čitaš, Bertone, samo naprijed.
Mora čitati. Kako će inače znati da nisu pročitani samo sažeci sa neta? Ako zato čitaš, Bertone, samo naprijed.
Nema veće religije od istine!
A ne, upravo zato što sve pročitam, mora pročitati i on jer me nemre smuljati i prepisati lektiru s netacalisto053 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Onda ćeš se čudit kad ti klinac dođe u 8. razred kako ne zna sastaviti ništa dulje od SMS-a
EDIT: Evo, dok sam tipkao, @dupin je sve objasnio
- calisto053
- Moderator
U moje vrijeme lektire na netu su bile toliko nekvalitetne da si iz aviona skužio da je prepisano (mene je bilo sram to koristitibertone je napisao/la:A ne, upravo zato što sve pročitam, mora pročitati i on jer me nemre smuljati i prepisati lektiru s neta
Dugo se već spremam potražiti "Moju antologiju hrvatske ljubavne poezije" Branislava Glumca
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
ajme jedna od najgorih stvari u srednjoj... lektira 
eto i ja sam ove godine procitao petu knjigu amberskih kronika on zelaznija i izmedju koljena od bozice dragas
a trenutacno citam metro 2033 od dimitry glaukhoskyja, odlicna, rusija 2033 godina ljudi zive u podzemnoj zeljeznici jer je vani radioaktivno, netko se zaigrao nezna se zasto ni sta... mogu preporuciti iako jos nisam procitao svim ljubiteljima postapokalipticnosti
eto i ja sam ove godine procitao petu knjigu amberskih kronika on zelaznija i izmedju koljena od bozice dragas
a trenutacno citam metro 2033 od dimitry glaukhoskyja, odlicna, rusija 2033 godina ljudi zive u podzemnoj zeljeznici jer je vani radioaktivno, netko se zaigrao nezna se zasto ni sta... mogu preporuciti iako jos nisam procitao svim ljubiteljima postapokalipticnosti
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam u zagrljaju pitona na 20-oj stranici. Jučer skinuo i lagano na tablet. Oči na tabletu, a terminal pod prstima (dobro, i vim, KomodoEdit i nano igraju). Sporo mi ide jer ne želim preskakati bez razumijevanja.
Imam i Arduino knjigu (baš tiskano izdanje), ali nekako sam zaboravio na nju nakon par jednostavnih vježbi. Arduino (moj Croduino) traži sve više elemenata za nadogradnju. Inače je odličan za prve korake u programiranju.
Imam i Arduino knjigu (baš tiskano izdanje), ali nekako sam zaboravio na nju nakon par jednostavnih vježbi. Arduino (moj Croduino) traži sve više elemenata za nadogradnju. Inače je odličan za prve korake u programiranju.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe