Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Kako izgleda vaš desktop
conky skinul sa conky-eva weba , a wallaper , kaj da kaže, nakon 2 godine pauze počel natrab d&d igrati i sad me skroz pere.
To je meni bila uvijek zelja igrati ali na zalost nisam nikada imao ekipu da iskusam kako je to... zato sada igram dragon ageodin je napisao/la:...a wallaper , kaj da kaže, nakon 2 godine pauze počel natrab d&d igrati i sad me skroz pere.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
zole052 je napisao/la:To je meni bila uvijek zelja igrati ali na zalost nisam nikada imao ekipu da iskusam kako je to... zato sada igram dragon ageodin je napisao/la:...a wallaper , kaj da kaže, nakon 2 godine pauze počel natrab d&d igrati i sad me skroz pere.
ajde kad budeš u vž se fino javi pa se prikljići na neki sešn.sve kaj treba je olovka,papir , set diceva i punooo mašte.
- child_in_time
- Spol: Ž
-
Lutherus
Tvoj Xfce izgleda kao da imaš OpenBox, ali menu launcher odaje da nije o njemu riječ, jer OB ne podržava ikone u meniju.odin je napisao/la:http://www.imagesforme.com/show.php/962308_Screenshot.png
malo je pretumban.wallpaper sam uslikal
Nebi mogao sa takvim plain desktopom izdržati (moj je default GNOME setting, nakon raznih kemijanja i isprobavanja, vidim da ima smisla dva panela), osim kada bi bio na OB-u ili Fluxboxu.odin je napisao/la:ali samo izgleda.volim taj clean look
Koristiš default Xfce Rodent temu za ikone (možda Tango) i fontove.
A panel ti je ogoljen do koske.