★ Lifehacker ★
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ★ Lifehacker ★
Živio sam jedno vrijeme u gradu, vlak je prolazio svaku noć i nije me budio, a da ne spominjem aute i ljude kad idu van i vraćaju se pijani (živio sam u centru Rijeke).
Kasnije sam počeo komp koristiti kao budilicu. Desktop u početku. Ona orginalni ventilator od P4 je zujao za popiz**t i to mi nije smetalo.
Kasnije sam počeo komp koristiti kao budilicu. Desktop u početku. Ona orginalni ventilator od P4 je zujao za popiz**t i to mi nije smetalo.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Evo stavio sam na Dropbox, samo da se uploada pa okačim linkzole052 je napisao/la:podijeli i te ostaleiv@n je napisao/la:Stalno to koristim, imam još par, posebno mi se sviđa jedan što traje malo duže (i baš su lagani zvukovi, priroda i to, nije šum kao ovo), uvijek me uspava i imam mirnu noć. Samo problem se bude razbudit ujutro
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Evo ovako, imate Polynap od 20 minuta, djeluje na sličnom principu kao prijašnji audio zapisi samo što je duži - služi za popodnevni odmor, legnete,opustite se, pustite na slušalice... vrlo je vjerojatno da ćete zaspati ili zadrijemati. Kad se približi kraj, audio zapis će vas postepeno, lagano buditi. Nakon ovoga osjećate se kao da ste odspavali par sati, nevjerojatno.

Ovaj mi je najbolji, njega sam spominjao par postove prije. Navodno su ga složili znanstvenici (psihijatri, psiholozi, neurolozi i sl.), bila je vijest (nemam link ali možete naći), spominje se kao najopuštajući zvuk za ljudsko uho, obavljena su razna istraživanja i pokazalo se da ima jak efekt. Skoro uvijek ga pustim pred spavanje, tiho na zvučnike.
Ovaj mi je najbolji, njega sam spominjao par postove prije. Navodno su ga složili znanstvenici (psihijatri, psiholozi, neurolozi i sl.), bila je vijest (nemam link ali možete naći), spominje se kao najopuštajući zvuk za ljudsko uho, obavljena su razna istraživanja i pokazalo se da ima jak efekt. Skoro uvijek ga pustim pred spavanje, tiho na zvučnike.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Da za ovu zadnju sam čuo, spominjali su ju u medijima. Baš je opuštajuća. Hvala 
E a ima neka za pražnjenje sinusa. Ozbiljno pitam.
E a ima neka za pražnjenje sinusa. Ozbiljno pitam.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ta bi i meni na zalost trebalamax360se je napisao/la: E a ima neka za pražnjenje sinusa. Ozbiljno pitam.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
http://public.gsk.co.uk/products/avamys/zole052 je napisao/la:ta bi i meni na zalost trebalamax360se je napisao/la: E a ima neka za pražnjenje sinusa. Ozbiljno pitam.
Suko je napisao/la:http://public.gsk.co.uk/products/avamys/zole052 je napisao/la:ta bi i meni na zalost trebalamax360se je napisao/la: E a ima neka za pražnjenje sinusa. Ozbiljno pitam.
fala ali idem ja svaki dan na marjan i udisem more... proci ce ta glupa prehlada
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
O da!
More je super za sinuse!
More je super za sinuse!
- Abzeenth
- Site Admin
Vi koji imate problema sa sinusima - jedite hren. Naravno, ne mislim da trebate otići u neko polje, iščupati hren iz zemlje i žvakati to
nego kupite nešto što se zove hren umak i dolazi u maloj staklenci od 200 g (Podravkin je meni najbolji). Stavite si malo tog na kruh i jedite, ali pritom morate duboko udisati. Možete ga jesti s bilo čim, ja jedem samo s kruhom i uvijek mi pomogne. 
- drone
- Moderator
Jao, mrzim hren, a imam problema sa sinusima
Ali probat ću i to... bolje hren nego muke i glavobolja.
Ali probat ću i to... bolje hren nego muke i glavobolja.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch