www.linuxzasve.com jako sporo učitavanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: www.linuxzasve.com jako sporo učitavanje
Ovo postaje nepondošljivo... 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
dada...naučio sam nove psovke 
-
Lutherus
Taman želiš nešto napisati kad ono sve pukne
- drone
- Moderator
Proteklih tjedan dana nisam se previše spajao jer nisam imao vremena, sad sam se logirao da vidim što ste pametovali, međutim ne ide mi baš pregledavanje jer forum stalno šteka.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa reko je Ivan da su ovi u Avalonu u rješavanju problema.
Bude to dobro. Samo treba malo pričekati da vide gdje šteka.
Bude to dobro. Samo treba malo pričekati da vide gdje šteka.
Ne znam kako tebi, ali meni u Operi kad izbaci vratim se nazad i ponovo pokusam postat. Ako je brzi odgovor, smo moram ponovo otvorit rubriku za odg. i tamo je sto sam napisao.Lutherus je napisao/la:Taman želiš nešto napisati kad ono sve pukne
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ma ovo vrijeme je uzasno, evo opet danas zeza. Nikako postat, a onda napravi duplic. Kad sam isao brisat duplic onda mi je javilo da se ne moze spojiti. Evo link koji sam pokretao:
http://www.linuxzasve.com/forum/posting ... 2&p=121084
http://www.linuxzasve.com/forum/posting ... 2&p=121084
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ubio se od trazenja gdje da pitam u vezi ovog, a vidim i da nisam jedini u problemima... Vec par dana mi na svaki 2-3 klik na stranici izbacuje ovo... The connection was reset. The connection to the server was reset while the page was loading. Ima jos tko il je kod mene greska mozda? 
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Ja ti se divim kak možeš koristititi ove theme iz I svj.rata samo te molim nedaj ljutiti jednostavno mi se to ne sviđa
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware