Dostupnost i kvaliteta hardvera
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupnost i kvaliteta hardvera
Mislim da ce baterija cak i prije crknuti ako je stalno vadis/stavljas.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Dostupnost i kvaliteta hardvera
Ma da. Bas njega.iv@n je napisao/la:Ako misliš na Lenovo U350, i ja ga imam - uzeo na tvoju preporuku. Prezadovoljan sam, služi me kao i prvog dana, sa Linuxom kompatibilan, solidne performanse, lagan, prijenosan, bez vidljivih tragova korištenja nakon sveg ovog vremena.Suko je napisao/la:Lenovo laptop star dvije godine. Linux podržan tako-tako. Tek s najnovijim Ubuntuom sve radi OTB. PCLOS radi odavno sve osim tipk. kratica. Baterija riknula nakon 10 mjeseci. Traje oko 2 milisekunde
Jedino, baterija mi izadhnula pred koji mjesec (dok sam bio na ljetovanju, pa lap posudio sestri, pretpostavljam da je stalno bio na AC-u, dok je kod mene redovno pražnjen i punjen do kraja, baterija je znala povuć do tri sata).
Piše mi battery not charging, uopće ne radi ako nije priključen na struju.
Inace, hardver je kvalitetan jedino mi je baterija zezala. Ali kad je radila znala je tri sata bez problema izvuci.
Sad razmisljam kupiti novu bateriju. Sto eura dodje. A za moje potrebe skroz ok laptop.
Super je prenosiv.
Mozda si budem kupovao nesto jacega kao desktop replacement.
A ovoga cu zadrzati.