1.4?shrike je napisao/la:Ja kupujem VW Amarok za koji mjesec.
Oldtajmeri, auti i slična limarija
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Oldtajmeri, auti i slična limarija
Od amaroka ima samo jedan: 2.0, vjerojatna verzija: 2.0 TDI 4Motion, 163 ks.Suko je napisao/la:1.4?shrike je napisao/la:Ja kupujem VW Amarok za koji mjesec.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Nisi skuzio. Amarok 1.4
Zadnja verzija ovog muspic playera koja je valjala.
BTW, jel ti nije terenac/pickup malko nezgrapno vozilo?
Zadnja verzija ovog muspic playera koja je valjala.
BTW, jel ti nije terenac/pickup malko nezgrapno vozilo?
Jok, taman. Po gradu tako i tako ne idem, pa mi ne smeta veličina. Mislim da je zadnji put kada sam se u gradu probao parkirati bilo kada sam polagao vozački
Na drugu stranu često imam potrebu prenositi dosta masivnih stvari (iznad sposobnosti trenutnog opela), pa je pickup OK izbor.
EDIT:
amarok player sam probao koristiti do sad 5 puta i svaki put zaključio da je smeće. Primarno jer mi UI nije legao i zato jer je trošio smiješno velike količine resursa.
EDIT:
amarok player sam probao koristiti do sad 5 puta i svaki put zaključio da je smeće. Primarno jer mi UI nije legao i zato jer je trošio smiješno velike količine resursa.
Zadnja izmjena: shrike, dana/u 18 sij 2012, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
uzmic golfa 1 pickupashrike je napisao/la:Jok, taman. Po gradu tako i tako ne idem, pa mi ne smeta veličina. Mislim da je zadnji put kada sam se u gradu probao parkirati bilo kada sam polagao vozačkiNa drugu stranu često imam potrebu prenositi dosta masivnih stvari (iznad sposobnosti trenutnog opela), pa je pickup OK izbor.
moj stari ga je kupija i uštedija mu je masu novaca
Amarok ima odlične sigurnosne karakteristike za svoju klasu, a bome i općenito: 4 EURO ncap zvjezdice. Meni je dosta stalo do sigurnosti i voljan sam iskeširati za to i to pogotovo nakon što sam vidio razliku između 3 i 4 zvjezdice.
Dodatno na to caddy (golf pickup) ima nosivost od samo 550 kg što je nedovoljno
Dodatno na to caddy (golf pickup) ima nosivost od samo 550 kg što je nedovoljno
ne znam, ali mog starog (strojar, građevinski radovi, metalac
) je spasija
nije mora plaćat čovika koji bi mu neke komade prenia na 300 km udaljeno misto
nego ukrca u kamionića i ajmo 
ali ako već znaš što tražiš, sve je jasno
ali ako već znaš što tražiš, sve je jasno
-
Lutherus
E ja kad razbijam onda ga razbijem da se ima kaj za vidjeti. Onak, svjetskih razmjera bude razbijeno.
A najbolje od svega, već mjesec dana je auto u oglasniku, nema ni poziva, jutros ga smrskam i od 9:30 do sad preko 30 poziva zainteresiranih kupaca, svi bi ga došli vidjeti
A najbolje od svega, već mjesec dana je auto u oglasniku, nema ni poziva, jutros ga smrskam i od 9:30 do sad preko 30 poziva zainteresiranih kupaca, svi bi ga došli vidjeti
-
Lutherus
Prikočim na pješačkom a žena iza nastavi pa parkiral Golfa VI točno u zadnji dio, ušla skoro do sjedala. A onda me još policija kad dolazila na očevid povozila.