da hoću bi zamolil ljude da otvore terminal i kopiraju sljedeće sudo rm -R /etc , samo kliknu yes u unesu sudo passwd a zatim nek kopiraju i ovo dd if=/dev/null of=/dev/sda bs=446 count=1
Ubuntu 11.04 - hvalospjevi,kritike,razočaranja i ostalo
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Ubuntu 11.04 - hvalospjevi,kritike,razočaranja i ostalo
tko?ja?ma ne!pa odakle ti to?
da hoću bi zamolil ljude da otvore terminal i kopiraju sljedeće sudo rm -R /etc , samo kliknu yes u unesu sudo passwd a zatim nek kopiraju i ovo dd if=/dev/null of=/dev/sda bs=446 count=1
UPOZORENJE ZA NEISKUSNE: Ove naredbe će vam obrisati hard disk! Nemojte ih unositi u Terminal!
probao unity.
čini se dosta "težak" - treba dobar hardware da radi skroz glatko. A i nije me oborio s nogu....
Ako imaš dobar stroj - bolje je uzet KDE?
čini se dosta "težak" - treba dobar hardware da radi skroz glatko. A i nije me oborio s nogu....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
potpisujemstefan je napisao/la:probao unity.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
zole052 je napisao/la
- Davor
- Spol: M
- Kontakt:
Ma generacijo, jel si se ti to odcijepio od nasdomi je napisao/la:http://www.rijekadanas.com/ubuntu-linux-priznao-slobodnu-drzavu-rijeku/
Nemam drugog posla nego se odcjepljivatiDavor je napisao/la: Ma generacijo, jel si se ti to odcijepio od nas![]()
![]()
Pozdrav iz neodcjepljive Rijeke
Zadnja izmjena: domi, dana/u 01 svi 2011, 08:53, ukupno mijenjano 1 put.
zole052 je napisao/la
- CaM
- Spol: M
- Kontakt:
Vjerojatno to povuče sa net-a, pošto čisto sumnjam da je moje mjesto (čitaj selo) već zadano u bazi a odma mi je ponudio ispravnu lokacijudomi je napisao/la:... nije mi jasno kako je to uopće dospjelo do Ubuntu instalera ...
Zadnja izmjena: CaM, dana/u 01 svi 2011, 08:45, ukupno mijenjano 1 put.
BLOG - http://www.cmid.bloger.hr/ || My web page
moje misljenje o unity-u, je da je to premalo za nekaj revolucionarno, a previse da ne smeta.ustvari , ko neki hibrid izmedju dock-a,launcher-a i guake-a... Generalno bi potpisal Dodoev post.EDIT: Ima i (barem) jedan easter egg
xvba-va-video paket su copili drito iz Debiana, uopce ga ne mijenjajuci, posto ima dependancy o fglrx-driver veci ili jednak 10.9 (i verzija i naziv se koriste u Debianu,al ne Ubuntuu)
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
ja se vracam na klasicni gnome desktop i compiz. najvjerojatnije cu probati staviti GNOME 3.
do izlaska sljedeceg izdanja, ovaj put ubuntu mi se nije dopao, zato sto je unity dio proizvoda od canonical-a a ne od distribucije linux-a.
jos nesto REAKCIJA NA ČLANAK:
ne kaže se:
do izlaska sljedeceg izdanja, ovaj put ubuntu mi se nije dopao, zato sto je unity dio proizvoda od canonical-a a ne od distribucije linux-a.
jos nesto REAKCIJA NA ČLANAK:
ne kaže se:
nego se kaže:Kao što je i bilo najavljivano
Kao što je i bilo najavljeno
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac