Natječaj za LZS logo

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Hugo
Spol: M
Kontakt:

Re: Natječaj za LZS logo

Post Postao/la Hugo »

Evo i ja sam poslao svoje.. :)

Bit će uzbudljivo. :D
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Grof je napisao/la:
shrike je napisao/la:Tužio bih vas upravi vodovoda, ali sam bio tamo neki dan i bio je red od 30 metara. Ekipa se teže žalila na sulude račune. rofl rofl Zanima me kakvi će logići doći!
Kaj si ti potpuno ćorav?, pa cijeli prvi post ove teme već je prepuno logića :D

Mislio sam do kraja natječaja. Ali da, čorav sam. sa ovih -3 katkada mislim da sam skoro potpuno.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052

Post Postao/la zole052 »

30 komada prvi dan... nije lose. Sada ce malo splasnuti euforija ali vjerujem da u ovih mjesec dana sto jos ima da cemo imati preko 100 komada sigurno, mozda 200 :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

zole052 je napisao/la:30 komada prvi dan... nije lose. Sada ce malo splasnuti euforija ali vjerujem da u ovih mjesec dana sto jos ima da cemo imati preko 100 komada sigurno, mozda 200 :mrgreen:

8 i 14 su mi favoriti za sada.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

zole052 je napisao/la:30 komada prvi dan... nije lose. Sada ce malo splasnuti euforija ali vjerujem da u ovih mjesec dana sto jos ima da cemo imati preko 100 komada sigurno, mozda 200 :mrgreen:
Da...i to će vjerojatno biti previše...možda bi bilo bolje da natječaj traje kraće, ali što je, tu je :|
Abzeenth
Site Admin

I wtf, jel ja ne vidim dobro ili su 21 i 29 gotovo identični?? :zbunj
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Mi smo mislili:"Ako ih bude sest do kraja natjecaja, ko grom!"
A kad oni navalise!
Strasno! :shock:
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Abzeenth je napisao/la:I wtf, jel ja ne vidim dobro ili su 21 i 29 gotovo identični?? :zbunj
29 je u stvari popravljeni 21.
(Pogledaj sjenu kljuna.)
Mozda da zamijeni 21?
Abzeenth
Site Admin

Pa ako je isti autor, onda vjerojatno bolje da ga zamijeni...ovako se samo gomilaju nepotrebno, a taj bi ionako, kao što kažeš, trebao biti popravljena verzija. Iako...nije li popravljanje trebalo doći kasnije, u drugom krugu? :?: :|
zole052

Post Postao/la zole052 »

Suko je napisao/la:
zole052 je napisao/la: Mi smo mislili:"Ako ih bude sest do kraja natjecaja, ko grom!"
A kad oni navalise!
Strasno! :shock:
rofl
Sta cete onda prikratiti natjecaj rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori