Bit će uzbudljivo.
Natječaj za LZS logo
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Natječaj za LZS logo
Evo i ja sam poslao svoje..
Bit će uzbudljivo.
Bit će uzbudljivo.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Grof je napisao/la:Kaj si ti potpuno ćorav?, pa cijeli prvi post ove teme već je prepuno logićashrike je napisao/la:Tužio bih vas upravi vodovoda, ali sam bio tamo neki dan i bio je red od 30 metara. Ekipa se teže žalila na sulude račune.![]()
Zanima me kakvi će logići doći!
Mislio sam do kraja natječaja. Ali da, čorav sam. sa ovih -3 katkada mislim da sam skoro potpuno.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
30 komada prvi dan... nije lose. Sada ce malo splasnuti euforija ali vjerujem da u ovih mjesec dana sto jos ima da cemo imati preko 100 komada sigurno, mozda 200 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:30 komada prvi dan... nije lose. Sada ce malo splasnuti euforija ali vjerujem da u ovih mjesec dana sto jos ima da cemo imati preko 100 komada sigurno, mozda 200
8 i 14 su mi favoriti za sada.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Da...i to će vjerojatno biti previše...možda bi bilo bolje da natječaj traje kraće, ali što je, tu jezole052 je napisao/la:30 komada prvi dan... nije lose. Sada ce malo splasnuti euforija ali vjerujem da u ovih mjesec dana sto jos ima da cemo imati preko 100 komada sigurno, mozda 200
- Abzeenth
- Site Admin
I wtf, jel ja ne vidim dobro ili su 21 i 29 gotovo identični?? 
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Mi smo mislili:"Ako ih bude sest do kraja natjecaja, ko grom!"zole052 je napisao/la:30 komada prvi dan... nije lose. Sada ce malo splasnuti euforija ali vjerujem da u ovih mjesec dana sto jos ima da cemo imati preko 100 komada sigurno, mozda 200
A kad oni navalise!
Strasno!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
29 je u stvari popravljeni 21.Abzeenth je napisao/la:I wtf, jel ja ne vidim dobro ili su 21 i 29 gotovo identični??
(Pogledaj sjenu kljuna.)
Mozda da zamijeni 21?
- Abzeenth
- Site Admin
Pa ako je isti autor, onda vjerojatno bolje da ga zamijeni...ovako se samo gomilaju nepotrebno, a taj bi ionako, kao što kažeš, trebao biti popravljena verzija. Iako...nije li popravljanje trebalo doći kasnije, u drugom krugu?

Suko je napisao/la:zole052 je napisao/la: Mi smo mislili:"Ako ih bude sest do kraja natjecaja, ko grom!"
A kad oni navalise!
Strasno!
Sta cete onda prikratiti natjecaj
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.