Za linuxaše iz Splita i uže okolice
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Za linuxaše iz Splita i uže okolice
E, malo da se uslikamo, popričamo, nemormo na spizu, može i piće ako smo tanki s lovom (ko danas nije..) ..da nisu neke radionice, više neformalno druženje.. šta kaže ekipa iz SoK-a?
mudro... pojedes doma pa na pivo (ili bajamusu)... ja sam zagušter je napisao/la:E, malo da se uslikamo, popričamo, nemormo na spizu, može i piće ako smo tanki s lovom (ko danas nije..) ..da nisu neke radionice, više neformalno druženje.. šta kaže ekipa iz SoK-a?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Evo, ovaj SOK-aš veli: ma koja kriza!
Nije kriza kad je u pitanju spiza! 
Veliko ZA!
Veliko ZA!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
haha može i to, samo nesmin prikrdašit da ne zakasnin na zadnji bus za Tg. ili ću morat prispavat u nekogazole052 je napisao/la:znati ces nakon par njih (bajamusa = rakija od bajama)gušter je napisao/la:jbg. ja neznan pivat..zole052 je napisao/la: na bajamusu u tri volta
- Cooleech
- Moderator
Moš u mene.. ako ti noge ne smrde!

Zadnja izmjena: Cooleech, dana/u 31 sij 2013, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Zakon! Aj još triba dogovorit dan i uru..Cooleech je napisao/la:Evo, ovaj SOK-aš veli: ma koja kriza!Nije kriza kad je u pitanju spiza!
Veliko ZA!
triba pazit na vrime da opet ne zatrpa snig
Zadnja izmjena: gušter, dana/u 31 sij 2013, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Cooleech
- Moderator
Oćemo sutra? Meni paše cili dan. 
kod mene mozes samo na podu, alternative nema... ali ti mogu praviti drustvo ujutro u 6:30 do stafilica ako se nadjemo preko tjednagušter je napisao/la:zole052 je napisao/la: haha može i to, samo nesmin prikrdašit da ne zakasnin na zadnji bus za Tg. ili ću morat prispavat u nekoga
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
opet mudro ali u subotu ne mogu a u nedjelju me nema...gušter je napisao/la:Ajmo rađe za vikend.. ima i radnoga svita...