4 sam dobila, i to nezasluženo jer su mi u radu našli hrpu grešaka i još nisam znala odgovoriti na sva pitanja koja su mi postavili.
Ali ipak prođoh, pa OČU neko pivo ako uspijem upisati diplomski, dakle sljedeći tjedan...vjerojatno neka pivnica ali moglo bi se i kod mene doma nešto organizirati, osim što bi ljudi morali sjediti na podu jer imam samo dvije stolice
Čestitam! Nadam se nekoj pivi, pa moramo proslaviti i tvoje useljenje I tvoj akademski uspjeh.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Abzeenth je napisao/la:4 sam dobila, i to nezasluženo jer su mi u radu našli hrpu grešaka i još nisam znala odgovoriti na sva pitanja koja su mi postavili.
Just out of curiosity... Ti si na filozofskom, kaj ne?
Smile! It makes people wonder what you're thinking about...
I am NaN, I am a free man! Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Meh, ja jedva čekam riješiti se faksa Iskreno mi je dosta učenja. I ispita.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ko da sam promijenio faks 10 puta:D Na FER-u sam, super je, ali čovječe, stvarno mi se više ne uči ove predmete, zadaće, labose, .... Bilo je dosta. Veći dio svog života proveo sam učeći, sada bi malo ne učio.