openSUSE 11.3

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
shicy
Spol: M

Re: openSUSE 11.3

Post Postao/la shicy »

11.2 mi je isto bija odličan, 11.3 rc2 isto, a ovo je logičan korak naprijed...
uz Debian, daleko najdraža distribucija...
csx

Post Postao/la csx »

jel zna tko zašto nikako ne mogu chrome staviti kao defaultni browser? svaki put kad pokrenem chrome javi mi da chrome nije defaultni browser i pita me hocu li ga postaviti kao defaultni :(
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

sawyer je napisao/la:jel zna tko zašto nikako ne mogu chrome staviti kao defaultni browser? svaki put kad pokrenem chrome javi mi da chrome nije defaultni browser i pita me hocu li ga postaviti kao defaultni :(
Odeš na Configure Desktop (KDE-ov System settings) i tam pod Default Aplications odeš pod Web Browser i postaviš in the following browser: google-chrome.

Tak ja imam i dela savršeno ;)
csx

Post Postao/la csx »

ma to sam i ja napravio al živcira me što mi chrome javlja da ni defaultni browser... je da se to da maknut al ono.. stvarno čudno :cry:

btw super vam je ovaj openSUSE, baš dobro dodje malo za promjenu :mrgreen:
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

sawyer je napisao/la:ma to sam i ja napravio al živcira me što mi chrome javlja da ni defaultni browser... je da se to da maknut al ono.. stvarno čudno :cry:

btw super vam je ovaj openSUSE, baš dobro dodje malo za promjenu :mrgreen:
Kad te pita da li želiš da Chrome bude defaultni browser, odgovori sa No, pa te više neće pitati ;)
zole052

Post Postao/la zole052 »

Nakon instalacije vlc-a svaki put kada pokrenem nesto u njemu mi izbaci:
Potential ALSA version problem:
VLC failed to initialize your sound output device (if any).
Please update alsa-lib to version 1.0.23-2-g8d80d5f or higher to try to fix this issue.
Iako zvuk radi.
Nakon par sati koristenja presto raditi zvuk u firefoxu.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

to ti je meni bio problem kod 11.2. a riješio sam ga brisanjem vlc-a i instaliranjem xine-a (mislim da se tako zove)
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:to ti je meni bio problem kod 11.2. a riješio sam ga brisanjem vlc-a i instaliranjem xine-a (mislim da se tako zove)
Pa ne bi reko da se bas kaze "rijesiti problem" kada obrises program sa kojim imas problema :mrgreen: A vlc-a se nebum odreko sigurno... vise me trenutasno muci sto nemam zvuka u firefoxu a radio je normalno na pocetku.

Pa onda jos problem sa scrobblanjem muzike na last.fm, nije da je bas toliko savrsen ko sto neki pricaju a tek se nekoliko sati druzim sa njime ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

mislim da bi ti restart moga vratit zvuk u firefoxu...sad se ne sjećam šta sam točno ja radia, mislim da sam instalira taj file šta mu je triba i resetira...
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:mislim da bi ti restart moga vratit zvuk u firefoxu...sad se ne sjećam šta sam točno ja radia, mislim da sam instalira taj file šta mu je triba i resetira...
Nope, vise puta restarto i kreiro novog usera da nije nesto do postavka ali nista nije pomoglo... budem se kasnije jos malo poigro ode sada na pivo :mrgreen:
Odgovori