Ova slova koja idu u krug mogla bi bit prevelika na konačnom printu, i slabo se vide, možda bi bila bolja crna, manja slova. I nisam siguran da mi se sviđaju ove boje u pozadini.
Probao drugu boju slova i nevalja, jer dolaze do prevelikog ili gotovo nikakvog izražaja.
Pozadinske boje su jednostavno treće boje iz origigi znakova koje fale u dijelovima logoa, pod opacityem od 25%.
Ova slova koja idu u krug mogla bi bit prevelika na konačnom printu, i slabo se vide, možda bi bila bolja crna, manja slova. I nisam siguran da mi se sviđaju ove boje u pozadini.
Probao drugu boju slova i nevalja, jer dolaze do prevelikog ili gotovo nikakvog izražaja.
Pozadinske boje su jednostavno treće boje iz origigi znakova koje fale u dijelovima logoa, pod opacityem od 25%.
Biti će mi drago ako daš svoj prijedlog ovdje!
Ma ja bi ta slova iz kruga jednostavno izbacio... eventualno stavio nesto ispod logoa ali ne u krug...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:
Ma ja bi ta slova iz kruga jednostavno izbacio... eventualno stavio nesto ispod logoa ali ne u krug...
Da, to bi možda po dizajn bilo najčišće. Meni je zapravo jedini problem kako jasno naglasiti o kojoj verziji je riječ. Sve drugo je jasno iz samog izgleda.
zole052 je napisao/la:Nije lose ali zasto forsiras da u krugu pise nesto ko recimo sada 'karmic koala'? Meni se to ne svidja, to moze komotno i dolje ili sa strane doci.
Cijela simetrija grafike je centralna, pa je logično, zbog balansa slike da je sve kružno.
Linerani tekst na nekoj strani slike poremetio bi ravnotežu i izgledao ružno.
bar meni.