Predsjednički Izbori

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
zole052
Spol: M

Re: Predsjednički Izbori

Post Postao/la zole052 »

ipernar je napisao/la: Baš me fascininira kako si pao pod utjecaj medijske propagande. Politička elita koja kontrolira medije od samog je "početka" (6mjeseca na dalje) sustavno propagirala neke kandidate
Ajooooj, ovako:
1. Nitko nije reko da ces pogledati anketu od pulsa i glasati prema njoj. Toliko anketa izadje i vjerojatnost da jedna osoba kontrolira bas sve je jako mala.
2. Online ankete su totalno krive ali samo prema "desnim" kandidatima (hebrang, primorac...) Oni imaju svoje ljude koji glasaju za njih i zato su toliko uzasno velika odstupaju od onih "normalnih" anketa.
3. Ljudi oko tebe znas kako disu i za koga si misle glasati. Sada jedino ako nije u pitanju neki lokalni covjek pa to nemoze biti mjerodavno ako uzmes na jednom malom podrucju. Ali ako nemas lokalnog covjeka onda se prosjek priblizava stanju u drzavi.

I sada lijepo povezes sve skupa, pomjesas sa vjestima i dobro promuckas i vidis kako ce biti od prilike.

I ja sam na onim izborima kada je Miksic skoro upao u 2. krug glasao za njega jer je po mome imao realne sanse da upadne u drugi krug. A nakon sto netko dodje do drugog kruga onda moze svasta biti :)

Vjeruj ja sam jako daleko od covjeka koji cuje vjest ili vidi anketu i vjeruje tome, mozda i medju najvecim nevjernicima ovdje :mrgreen:

Ja odmah vidim teoriju urote negdje iako je mozda i nema ali tome te nauci ovaj *ebeni svijet da tako promatras sve...

Shicy Split ima puno vecih i vaznijih problema od hajduka ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

Zole, jasna je stvar da Split ima puno bitnijih problema od Hajduka, ali ovaj slučaj je primjer njegovog funkcioniranja ;)
kako će tek onda biti sa pravim problemima? ako nije u stanju jedan nogometni klub uredit po principu stručnosti...onda i nemamo baš previše o čemu pričat...isto tako, izgradnju vrtića je povjerio prijatelju Livaji.. mislim da se taj tuka s njim po Zagrebu :sad_ide_smajlić_ali_ne_znam_treba_li_se_isti_smijati_ili_plakati:
pingu

Post Postao/la pingu »

Provjerite putem ovog upitnika koji su vam od kandidata najkompatibilniji:

http://apps.facebook.com/predsjednickizbornik/

Hebrang, Pusić, Primorac, Bandić i Tuđman nisu ispunili anketu, prema tome, njih možete zanemariti u upitniku.

Meni je ispao Boris Mikšić. :)
Ne čudim se previše, za njega sam glasao na prošlim i/ili pretprošlim izborima, ne sjećam se više. :misli
zole052

Post Postao/la zole052 »

pingu je napisao/la: Meni je ispao Boris Mikšić. :)
A meni Josipovic :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

zole052 je napisao/la:
pingu je napisao/la: Meni je ispao Boris Mikšić. :)
A meni Josipovic :)
domi

Post Postao/la domi »

Meni Josipović,znao sam!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

Kad je bio drugi krug na proslim izborima, i kad su za Kosoricu prevagnuli glasovi mrtvih, ja sam izasao na izbore, dodao redni broj 3, dopisao Boris Mikšić i zaokružio ga :D
Zadnja izmjena: ipernar, dana/u 18 pro 2009, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

zole052 je napisao/la:
Vjeruj ja sam jako daleko od covjeka koji cuje vjest ili vidi anketu i vjeruje tome, mozda i medju najvecim nevjernicima ovdje :mrgreen:
Znao sam :D al sam morao to rec .... hehe !
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
zole052

Post Postao/la zole052 »

ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

zole052 je napisao/la:Linux u vrućoj političkoj igri
http://www.monitor.hr/clanci/linux-u-vr ... gri/27358/
Dada, a josipović je uveo zamp-ov porez na sve medije (CD/Hardove). Drugim riječima koristi kolektivno kažnjavanje, toliko o njegovoj pravdi za sve, i individualnoj odgovornosti.

Taj porez udarac je na slobodni softver i općenitu GNU i ekipu koja pokušava osloboditi svijet od ljudi njegovog kalibra. Nebi se čudio da mu stižu doancije iz ZAMP-a.

Mi želimo slobodu, a oni nam samo žele zamjeniti gospodara.

To su sve ptice iz istog jata, što ja imam od toga da kod Hebranga svi koriste npr. Safari ? hehe
slika
Odgovori