Ajooooj, ovako:ipernar je napisao/la: Baš me fascininira kako si pao pod utjecaj medijske propagande. Politička elita koja kontrolira medije od samog je "početka" (6mjeseca na dalje) sustavno propagirala neke kandidate
1. Nitko nije reko da ces pogledati anketu od pulsa i glasati prema njoj. Toliko anketa izadje i vjerojatnost da jedna osoba kontrolira bas sve je jako mala.
2. Online ankete su totalno krive ali samo prema "desnim" kandidatima (hebrang, primorac...) Oni imaju svoje ljude koji glasaju za njih i zato su toliko uzasno velika odstupaju od onih "normalnih" anketa.
3. Ljudi oko tebe znas kako disu i za koga si misle glasati. Sada jedino ako nije u pitanju neki lokalni covjek pa to nemoze biti mjerodavno ako uzmes na jednom malom podrucju. Ali ako nemas lokalnog covjeka onda se prosjek priblizava stanju u drzavi.
I sada lijepo povezes sve skupa, pomjesas sa vjestima i dobro promuckas i vidis kako ce biti od prilike.
I ja sam na onim izborima kada je Miksic skoro upao u 2. krug glasao za njega jer je po mome imao realne sanse da upadne u drugi krug. A nakon sto netko dodje do drugog kruga onda moze svasta biti
Vjeruj ja sam jako daleko od covjeka koji cuje vjest ili vidi anketu i vjeruje tome, mozda i medju najvecim nevjernicima ovdje
Ja odmah vidim teoriju urote negdje iako je mozda i nema ali tome te nauci ovaj *ebeni svijet da tako promatras sve...
Shicy Split ima puno vecih i vaznijih problema od hajduka