Trampanje hardverom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Pijac, tržnica, trampanje i sl...
samo agp kartice 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
@scheissman
To je ista kartica kao i moja lol
Što je zapravo tužno jer je prejadna
A hard je kapacitetno manji od mog, tako da mislim da ipak neću uzeti. Zapravo, taj laptop je skoro isti kao i moj...
Ipak, hvala što si me se sjetio
nadam se da ćeš uspješno to prodati.
To je ista kartica kao i moja lol
Što je zapravo tužno jer je prejadna
A hard je kapacitetno manji od mog, tako da mislim da ipak neću uzeti. Zapravo, taj laptop je skoro isti kao i moj...
Ipak, hvala što si me se sjetio
- scheissman
- Spol: M
ma znas da ja uvjek mislim na tebe 
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Imam 3.5" 320 gb sata2 disk tko želi 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ja bi jedan!-Ako može.shrike je napisao/la:Imam 3.5" 320 gb sata2 disk tko želi
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Kupujem: USB DVB-T karticu koja radi out of the box na linuxu, ciljam na ovaj 12.04 Ubuntu.
Ajd ga malo opiši, ono, proizvođač, starost, radni sati, nedajbože bad sektorishrike je napisao/la:Imam 3.5" 320 gb sata2 disk tko želi
Naravno, ako je još na prodaju.
Where there is a gui there's a way.
Nema, poslao sam veći domi-u. AKo ne dođe do prekosutra padam u komu:( Razlog prodaje je taj da me frendica zamolila da joj probam prodati te dijelove da si može kupiti novi komp. Cura baš nije pri parama, a treba joj novi radi faksa i radi toga kaj je ovome krepala grafička, pa sam joj predložio da proba prodati stare komponente koje rade.
Edit:
OK, kakim Cura je zgodna i ovo je izlika za više provedenog vremena zajedno za svrhu promicanja veličanstveno *****
Edit:
OK, kakim Cura je zgodna i ovo je izlika za više provedenog vremena zajedno za svrhu promicanja veličanstveno *****
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
a jesi prijatelj, krepa joj grafička, a ti joj predložiš zamjenu SVEGA! lol 
...I put on my robe and a wizard hat...