Izrada novih tema za forum
Moderator/ica: Moderatori/ce
- audiosl4ve
- Spol: M
Re: Izrada nove teme za forum
ma znam samo kazem, reko malo previse pozitivnih komentara pa moram pokvarit prosjek 
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Uopće nemorašaudiosl4ve je napisao/la:ma znam samo kazem, reko malo previse pozitivnih komentara pa moram pokvarit prosjek
A ti si onaj što je glasao u anketi da su mu najbolji programi na Linuxu MS Office i IEaudiosl4ve je napisao/la:ma znam samo kazem, reko malo previse pozitivnih komentara pa moram pokvarit prosjek
- audiosl4ve
hahah nisam bertone ne brini. Svi znamo koliko ti volis M$ pa sam to mjesto u anketi ostavio tebi 
- Suko
- Site Admin
Našo sam bug.
Ako posljednji komentator na nekoj temi ima puno toga u profilu, a malo toga napiše u postu, njegov balončić s informacijama prekrije tipku "Odgovori". I ne može se odgovoriti na post. (1366x768 px rezolucija monitora ako što pomaže)

Ako posljednji komentator na nekoj temi ima puno toga u profilu, a malo toga napiše u postu, njegov balončić s informacijama prekrije tipku "Odgovori". I ne može se odgovoriti na post. (1366x768 px rezolucija monitora ako što pomaže)

- Cooleech
- Moderator
Da.. hover područje bi trebalo skratiti. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- nicky
- Site Admin
Riješeno 
Doduše sad je i nestao onaj super cool fade in efekt
al naći ću načina da ga vratim 
Doduše sad je i nestao onaj super cool fade in efekt
- Cooleech
- Moderator
Da, fade efekt je bio nice touch, ali mogu bez toga živjet. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Pa moglo je i ostati kako je bilo jer se uvijek moglo ići na "brzi odgovor" i onda me baš briga da li vidim ili ne tipku za "odgovori" 
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 29 kol 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
- nicky
- Site Admin
Ma vratit će se šime