neznam kako nemozes, ja sam tebe upravo dodao za frenda iako pise da si offlinePunkBastard je napisao/la:ah, ne može naći ako nisi online, moj je "tyranosaurus" pa kad budeš igrao probaj naći, možda budem online
Igre na ne-Linux platformama
Moderator/ica: Moderatori/ce
- audiosl4ve
- Spol: M
Re: Koju igru igrate i preporuke za dobre igraće naslove
- PunkBastard
Pise offline dok ne dodas, ako je taj kojeg dodajes online, a ako nije, nece ni naci, bar meni.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
World of Warcraft od prvog release dana, zadnjih 2 mjeseca sam se opasno navukao na Diablo RoS,na ps uncharted serial,last of us i watch dogs . wow i diablo rade besprijekorno i na linuxu. 47 godina u g... Al pameti necu nikad doci izgleda ( sto se tice igrica)
People disagree with me. I just ignore them.
- audiosl4ve
ja krenuo Path of Exile dok se ne skupi lova za D3 
- Suko
- Site Admin
Dishonored
Tek poceo.
Tek poceo.
-
masteroman
Počeo igrati portal. Super igrica, svakako preporučam, tim više jer nije tak skupa na steamu
osim toga igram i simulaciju vožnje kamiona euro truck simulator 2 pa ko voli nek izvoli
Portal je super
. Trenutno pomalo igram LIMBO.
Uskoro ću početi Final Fantasy VII
Sent from the Intergalactic Space Arcade using a Vectrex.
Sent from the Intergalactic Space Arcade using a Vectrex.
-
Tomislav001
coolaid je napisao/la:Uskoro ću početi Final Fantasy VII
vidis mogo bi i ja to ponovo,ali nekako mi je IX draža
Imam i IX, samo 5 sati igranja al nikako da se primim i igram. Bio sam frustriran sa VII u jednom trenutku, to sam prvi puta igrao FF igru pa zato (znao bi umirati na malo težim bitkama al ne boss). Imam na memory card save od 1. mj ove god sa cca 3 i pol sata igranja pa sam mislio da bi mogao ispočetka sa stock imenima igrača i onda onako, svaki vikend pomalo ili dok ne dođem do neke bitke na kojoj ću samo dobivati game over
Kad sam zaigrao IX i meni se svidjela, mada neznam. Podjednaki su po meni (mada opet nisam puno igrao, to stalno reviewe gledam pa se VII hvali groundbreaking igra itd.)
btw. igram na pravom PlayStationu
Kad sam zaigrao IX i meni se svidjela, mada neznam. Podjednaki su po meni (mada opet nisam puno igrao, to stalno reviewe gledam pa se VII hvali groundbreaking igra itd.)
btw. igram na pravom PlayStationu